A tegnapi játéknapon a Manchester City, a Chelsea, a Tottenham és a Southampton együttese is elbúcsúzott a kupától, így valamivel nagyobb lépést tehet a címvédés felé az Arsenal, ha ma továbbjut a Brighton ellenében.

2013-ban már megmérkőzött egymással a két csapat, akkor a londoniak örülhettek, Giroud duplája és Walcott gólja 2-3-as az Arsenal sikert jelentett a Falmer Stadionban.

Több, mint egy év után kezdő ismét Theo Walcott, és az a Mesut Özil, aki még október elején szenvedett súlyos térdsérülést a Chelsea ellen. Alexis Sanchez ma a kispadon foglal helyet.

A kezdőtizenegy: Szczesny, Chambers, Koscielny, Monreal, Gibbs, Flamini, Walcott, Ramsey, Ozil, Rosicky, Giroud

Kispad: Martinez, Mertesacker, Bellerin, Coquelin, Cazorla, Alexis, Akpom

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

9 éve
Törölt felhasználó
Pinokkió! Most nem anyázásból meg sértegetésből mondom, de gondolom édesanyád nem kapus. Szcsesny meg az. Meg ezen a szinten illene neki koncentrálni.
9 éve
Szczesny az első gólnál nem koncentrált, aztán már esélye se volt, de még csak tisztességből se mozdult. Hajdu Attila mondta... a legrosszabb, ha egy kapus "félúton van", vagy kijön (rendesen) vagy a gólvonalon marad. Szczesny a 2. gólnál meg épp félúton volt. Szerintem tegnap anyám is 2 gólt kapott volna.
9 éve
Törölt felhasználó
Szaszánál a pont, csak nézte az egészet, legalább próbálkozott volna. Gyakorlatilag egy pályára szabadult néző volt a srác az egész meccsen. Tudna ő többet is, de az egója nem engedi.
9 éve
Az első lehet nem az Ő sara de legalább eldölt volna nem csak nézi. A második az övé. 10ből 9szer egy jó kapus a feje felett átlőtt labdába bele tud kapni...Wojonak ez eddig sose jött össze. Kicsúszik mint vmi Freddie Mercury....aztán a labda meg a hálóba. Egyszer emelné fel a kezét hogy elakadjon benne. Tök mindegy egyébként. Az ellenfélnek két kaput eltaláló lövése volt ebből lett két gól.....egy darabig nem látjuk a lengyelt a kapuba! Ennyi! Matek az egész. Teljesítménye 0%.

A csúnya brazil gyereken kívül érkezhet még bárki szerintetek?
9 éve
Miről beszéltek, egy meccset néztünk egyáltalán? Az első gól?! Rosicky rosszul szabadított fel, Chambers töketlenkedett egy sort, Flamini meg semmit nem csinált az ellenfél támadójával... bárki állt volna a kapuban tegnap, szépen kapta volna azt a gólt... le lehet szállni Szczesny-ről.

Szólj hozzá