Az Arsenal szerdán hivatalosan is megerősítette, hogy Krystian Bielik az angol klubnál folytatja pályafutását.

A sokoldalú lengyel tehetséget a csapat a lengyel Legia Varsó-tól igazolta le, megbízható sajtóhírek szerint 2 millió euró plusz teljesítmény-arányos bónuszok ellenében.

A 17 éves középpályás, aki középső védőként is tud játszani, tavaly mutatkozott be a Legiában, korábban Lech Poznan csapatában játszott, ebben a szezonban pedig ötször lépett pályára a lengyel bajnokságban, csereként pedig az Európa Ligában is bemutatkozhatott.

Az Arsenal várhatóan hamarosan további részleteket is közöl majd Bielik  átigazolásáról.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

9 éve
Törölt felhasználó
Olyan szimpatikus, hogy egyrészt nem egy francia néger, másrészt polák (és ezáltal a barátunk), ráadásul nincs is felnyírva a haja, mint a hazai "tehetségeknek".
9 éve
Törölt felhasználó
Én szerintem, meg a felnőtt kerethez jött. Nyilván fog játszani a tartalékoknál/u21-ben (főleg, hogy ő most tért vissza téli szünetéről), de számolni fog vele Wenger még az idén. :)
9 éve
Én örülök, hogy csatlakozott a lengyel. Bazi nagy tehetség, és hasonlít a stílusa Diabyéra. Nem tudom milyen szerepet szán neki Wenger a csapatban, de kötve hiszem, hogy a nagyoknál fog szerepelni. Bár...
Pauilistát nem igazán láttam még játszani, de bízom Wengerben, hogy nem zsákbamacskára költi azt a 20 milliót. Én így látatlanba is jósolok neki egy Koscielny féle karriert. :lol: Szóval, ha már nem olyan nagy tételben játszunk, akkor igazoljunk olyan játékosokat, akikben van potenciál és már most is tudnak segíteni a csapaton. Ha jól saccolok, akkor Gabriel pont ilyen.

Szólj hozzá