Arsene Wenger kész meghosszabbítani francia középpályásának, Francis Coquelinnek a szerződését, ami az idei szezon végén jár majd le.

A 24 éves játékos 2008-ban csatlakozott az Arsenalhoz, de az elmúlt években nem sikerült megvetni lábát a londoniak kezdőtizenegyében, többnyire kölcsönben szerepelt különböző csapatoknál.

Legutóbb az angol másodosztályú Charlton együtteséhez volt kikölcsönözve Coquelin, de Arteta, Ramsey és Wilshere hosszútávú sérülése arra késztette Wengert, hogy idő előtt visszahívja középpályását.

A gall menedzser döntése beigazolódni látszik, a volt utánpótlás-válogatott remek teljesítményt nyújt mérkőzések óta, s várhatóan a mai City elleni rangadón is a kezdőcsapat tagjaként lép pályára.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

9 éve
Most jó Ramsey és Coquelin is, meg Cazorla is. Ox kicsit halványabb meg magához képest Sanchez (mondjuk, látszik, h tőle nagyon tartanak). A bíró meg hülye, 3 sárgalap egy korrekt "5-6" szabálytalanságos meccsen. Ha Silvát továbbra is fogjuk, akkor ez a City halott!
9 éve
Tévedtem szerencsére. De Rosicky csere, amit egyszerűen nem értek. Ramsey 10 percet játszott kb a felépülése óta, előtte meg nagyon formán kívül játszott.
9 éve
Nem venném azt olyan biztosra.Miért venné ki?Meccsek óta az egyik legjobb a középpályán.Semmi indok nincs ,amiért ki kellene venni.Öngyilkosság lenne amúgyis a City gyors középpályásai ellen egy Flamini-t a kezdőbe rakni.Coq feltudná venni velük a versenyt futásban is.
9 éve
Biztos vagyok benne, hogy ma kikerül a kezdőből. Sajnos
9 éve
Eddig se értettem ,miért adtuk kölcsön mindig...Amikor játszott meggyőző teljesítményt nyújtott.Megérdemli az új szerződést, talán a legmegbízhatóbb játékosunk mostanában Cazorla mellett.Többre tartom ,mint Flamini-t....

Szólj hozzá