Arséne Wenger ismertette a Manchester City elleni mérkőzésre készülő kerettel kapcsolatos legfrissebb híreket - a francia tájékoztatása szerint az előző bajnokihoz képest maximum annyiban lehet változás, hogy Kieran Gibbs visszatérhet a vasárnapi rangadóra.

Gibbs pénteken fog újra edzésbe állni a csapattal, aztán meglátjuk, onnan mire jutunk. De ez a hír mindenképpen pozitív. - mondta Wenger.

A Stoke elleni bajnokin az Arsenalnál egy újabb játékos iratkozott fel a hosszú távon sérültek listájára - Mathieu Debuchy-nek ugyanis kiugrott a válla egy szerencsétlen ütközés következtében. A francia védőt emiatt meg kell műteni, s hogy Mikel Artetához hasonlóan három hónapot kényszerül majd kihagyni.

Mathieu-t megoperálták a vasárnapi sérülését követően. Nagyon szerencsétlen eset ez, hihetetlen, hogy kétszer kellett már műteni ugyanabban a szezonban. Éppen hogy visszatért, játszott hét meccset és most újra sérült. Három hónappal számolok, mert nagyon fontos az egészséges váll a párharcoknál.

A francia menedzser végül azt is elmondta, hogy Danny Welbeck állapota ugyan javult, de az angol játékos még mindig fájdalmat érez a combjában, emiatt a csapatnál türelmesnek kell lenniük. Az angol csatár így várhatóan a Brighton elleni FA-Kupa meccsen térhet majd vissza. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

9 éve
Velük kapcsolatban nem adott ki tájékoztatást Wenger, de: Ramsey a keretben volt a Stoke ellen, Wilshere februárban térhet vissza, Diaby meg haha.
9 éve
Törölt felhasználó
Csodás hírek.
Debu, Arteta 3 hónap... őket már csak a szezon vége felé látjuk :S

Welbeck pedig tipikus Arsenal sérülés. Fájdalmat érez, aztán kihagy 2 hetet, meg még kettőt, aztán mire azt mondják, hogy rendben van akkor megint kettőt...

Diaby, Wilshere, Ramsey - velük amúgy mi van?

Szólj hozzá