A Légia Varsó futballcsapata csütörtökön a hivatalos weboldalán jelentette be, hogy játékosuk, Krystian Bielik pénteken utazik Londonba, hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálatokon, s hogy hivatalosan is az Arsenal játékosa legyen.

Londonba utazom, hogy valóra váltsam az álmaimat. Remélem, hamarosan már az Arsenal játékosa leszek. - mondta Bielik a legia.com weboldalnak.

KORÁBBAN ÍRTUK:

Guardian lap szerint az Arsenal a szerdai napon még közelebb került a 17 éves lengyel tehetség, Krystian Bielik leigazolásához, miután az angol csapat produktív tárgyalásokat folytatott a Legia Varsó vezetőségével.

A lengyel csapat korábban kétszer is elutasította az Arsenal 1,5, illetve 2 millió eurós ajánlatát, ám szerdán már egy olyan ajánlat került a varsói klub asztalára, amire már nem tudtak nemet mondani.

A 189 centiméter magas védekező középpályás, aki középhátvédet is tud játszani, a lengyel sajtóhírek alapján a közelgő napokban meg fog állapodni az Arsenallal, ezt követően Bielik azonnal Londonba költözik, nem fogja a szezon hátralévő részét még a mostani csapatával tölteni.

Bielik 2014-ben került a Legiához a Lech Pozan-tól, és már az első számú csapatban is játszhatott öt alkalommal, az Európa Ligában pedig csereként mutatkozhatott be.

Az Arsenal érdeklődése a játékos iránt azok után lett intenzívebb, hogy Bielik az elmúlt hetekben a Hamburg edzőközpontjában is járt próbajátékon, Bieliket pedig korábban a Roma csapata is kinézte magának.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

9 éve
Törölt felhasználó
Micsoda igazolások eddig,egy 17 éves,és 15 éves!!!Most nem őket akarom szídni mert valószínűleg van bennük tehetség ha Papa leigazolja őket,csak velük nem vagyunk előrébb,pláne úgy hogy most nyilatkozta két játékosunk is kiesett kb 3 hónapra(ami tudjuk nálunk nem annyi szokott lenni).
9 éve
Törölt felhasználó
Pinokkió. Sííííírok :'DDDD :lol: :lol: :lol: City meccs előtt akkor fantáziálhatnánk a játékosaikról :D
9 éve
Én már (VB) régóta a belga Alderweireldt néztem ki (Southampton); univerzális szélső és középső védő és VKP is (187cm). Erre nézem az MU elleni meccsüket, és a 20adik percben lesántikál, mint a mi üveglábújaink szoktak. Hááát, lehet már elég csak arra gondolni, h de jó lenne nálunk, és már attól is lesérül valaki...
9 éve
Nyilván nem ő fogja megoldani a problémáinkat, de én örülök az érkezésének. A játékstílusa hasonlít Diabyéra + testalkatra is hasonló, csak a lengyel nem néger. Néhány év és akár stabil tagja is lehet a csapatunknak. :)
9 éve
Törölt felhasználó
Gundogan és Hummels párosért 63 millát ajánlanánk...

Nagyon boldog lennénk, ha akár csak Hummels összejönne.

Biztos az 1. téli igazolásunk:
"Bielik to complete Arsenal move."

Szólj hozzá