Az Arsenal hivatalos közlemény formájában tudatta, hogy Mikel Arteta az elmúlt napokban egy rutinbeavatkozáson esett át, hogy leszívják a játékos bal bokájában lévő duzzadást.

A csapat tájékoztatása szerint a műtét jól ment, a spanyol játékos így elkezdheti a rehabilitációját, amely körülbelül három hónapig fog tartani.

Mikelnek volt a napokban egy beavatkozása, ami jól ment. Éppen most találkoztunk, már vissza is tért az edzőközpontba - mondta Arséne Wenger.

 

Nem tudta kellőképpen mozgatni a bokáját, ráadásul az állandó gyulladás kihatott a vádlijára is. Mindezek azt jelentették, hogy a műtét mellett döntöttünk, ez volt a legjobb megoldás a teljes felépüléshez.

A csapatnál mihamarabbi visszatérést kívántak Artetának.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

9 éve
Ha nem igazolunk legalább 2 játékost (1 védőt és vkp-t) akkor nem vagyok benne biztos, hogy meglesz a BL-indulás. Két középső védővel nekimenni a szezon hátralévő részének úgy, hogy Koscielny-nek már nyár óta achilles problémái vannak, nagy amatőrség lenne Wenger részéről.
Chambers legalább már játszhat hétvégén?
9 éve
Törölt felhasználó
Egyszerűen hihetetlen. Végre kezdtek jó irányba fordulni a dolgok, legalábbis én úgy kalkuláltam, hogy januárban közel egy teljesen egészséges kerettel hajrázhatunk. Akárhányszor valaki visszatér sérüléséből, van ki pótolja őt a rehabilitáción. Ez is nevetséges, hogy hosszú heteknek kellet eltelni ahhoz, hogy Arteta esetében szükségesnek érezzenek egy műtétet. Debuchy meg irtó szerencsétlen idén. 2 olyan sérülést szenvedett, amik miatt egy fél évet kénytelen kihagyni, illetve amelyek abszolút a baleset kategóriába sorolhatók.
9 éve
Szóval van két Diaby-nk, egy veterán Flamini-nk és egy tehetséges Coquelin-ünk. Ha nem igazolunk vkp-t akkor a szezon hátralévő része még viccesebb lesz, mint eddig.
9 éve
Keretjátékosnak jó lesz.
9 éve
Törölt felhasználó
Minek?

Szólj hozzá