Arséne Wenger az Arsenal Stoke elleni meccs előtti sajtótájékoztatóján kitért Wojciech Szczesny aktuális, csapaton belüli helyzetére.

Mint ismert, több brit lap is lehozta azt a hírt, miszerint Wenger dohányzáson kapta a lengyel kapust a Southampton elleni bajnokit követően az öltözőben, röviddel azok után, hogy az Arsenal kétgólos vereséget szenvedett a St. Mary-ben, s mindkét gól Szczesny számlájára volt írható.

Wenger 20 ezer fontos pénzbüntetést követelt Szczesny-től, s az is felmerült, hogy a játékos a rossz formája miatt kikerül a kezdőcsapatból. A francia menedzser ez utóbbira nem tért ki, ugyanakkor elárulta, Szczesny elnézést kért a tette miatt.

Szczesny egy komoly srác, aki keményen dolgozott. Az eset kapcsán hibázott, de már elnézést kért. Nem ő volt az első, aki hibát követett el, de nem is ő lesz az utolsó. - mondta Wenger.

 

Ezen kívül nem szeretnék arról beszélni, hogy mi történt az öltözőben. Ami ott történt, az ott is marad - kivéve, persze, akkor, ha kitudódik valami.

Wenger ugyanakkor nem erősítette meg, hogy Szczesny visszatérhet-e a kezdőbe a Stoke elleni bajnokira, a francia még nem jelölte ki a vasárnapi kezdő tizenegyét.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (51)

9 éve
Tényleg Arnautovic volt Debuchyval a szabálytalan, de ő is végigjátszotta lap nélkül.
9 éve
Törölt felhasználó
Nálunk min 3 hónap még egy megfázás is :S
9 éve
Egy vállficam elvileg 2-3 hónap... :shut:
9 éve
Törölt felhasználó
Debuchy-ért nagyon nagy kár. Még több indok, hogy Wenger védőt igazoljon!
9 éve
A City ellen azért ilyen kerettel legalább 1 pont jó lenne jövőhéten.

Szólj hozzá