A következő napokban minden valószínűség szerint Yaya Sanogo is elhagyja a klubot, a fiatal csatár a Bordeaux együtteséhez kerülhet kölcsönbe a következő fél évre.

Arsene Wenger nem zárta ki a franciákkal való megegyezés lehetőségét, bár sokkal inkább küldené Premier League-ben szereplő csapatnak a 21 éves játékost.

A Bordeaux elnöke, Jean-Louis Triaud a minap tett nyilatkozatában elárulta, tárgyalnak az Arsenallal, és legkésőbb szerdára választ szeretnének kapni a csatárt illetően.

Sanogo minket választott. Dolgozunk a leigazolásán, a célunk, hogy vasárnap már elérhető legyen a Monaco ellen.

Megkértük az Arsenal-t, hogy mielőbb informáljanak minket a döntésük felől. Kedden vagy szerdán megkapjuk a választ.

- mondta Triaud

Az Arsenal egyébiránt továbbra is dolgozik egy védő leigazolásán, a legvalószínűbb célpontak Loic Perrin tűnik jelen pillanatban, aki már egyeztetett az Arsenal előjáróival az elmúlt napokban.

De nem a francia védő az egyetlen, akit januárban megszerezne az Arsenal, ugyanis Krystian Bielik játékjogáért is folyik az egyeztetés a Legia Varsóval.

Az Utánpótlás válogatott játékosért már két elutasított ajánlata is van az Arsenal-nak, de jó eséllyel megszületik majd a megegyezés a fiatal védekező középpályásért.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

7 éve
Én a Guardiolás Barcát a színészkedésért utáltam meg. Pár évvel ezelőtt csak a bírókból éltek. Mostanában valami megfordult, talán már a hülye is látta, és ciki volt. De ettől még nem fogom őket szeretni.
7 éve
Egyetértek az előttem szólókkal. Mondjuk azt még hozzá kell tennem, hogy nálam -ha nem is olyan nagyon- szerepet játszott a közméida és a sok gyökér divatdrukker is abban, hogy megutáljam a katalánokat. Egyébként, ha már az utálkozásoknál tartunk, én a Ferguson féle MU-t rühelltem nagyon. Akármilyen szarok voltak, mindig bemákolták a meccseiket. Áááá, annál irritálóbb nem kellett. >:-(
7 éve
fecc04! Nálam a Chelsea áll a lista élén. :D
7 éve
Törölt felhasználó
hermandani! Veled értek egyet! A Barcelonánál nem sok undorítóbb csapat van.
7 éve
Törölt felhasználó
Jah,ez is igaz!! :D

Szólj hozzá