Ami már eddig is biztosra vehető volt, még biztosabb lett: Lukas Podolski távozik az Arsenaltól, a német támadó a következő órákban aláír az olasz Inter együtteséhez.

A 29 esztendős játékos ágyékproblémákra hivatkozva nem tartott csapatával az új év első napján a Southampton elleni mérkőzésre, ahol egyébként 2-0-ás vereséget szenvedtek az ágyúsok.

Arsene Wenger a mérkőzés után megerősítette, hogy az Inter második ajánlata már komolyabb és megtörténhet az átigazolás. A francia menedzser az első olasz ajánlatot nevetségesnek nevezte.

Az első ajánlatuk a nevetséges kategóriába volt sorolható. A legfrissebb megkeresésük már komolyabb, meglátjuk, mi történik a következő napokban.

- mondta Wenger

Podolski a következő félévet kölcsönben tölti Milánóban, majd a szezon végén opciós joga lesz megvásárolni a német válogatott támadót Roberto Mancini csapatának. A végeleges díj 5 millió fontra rúg, a kölcsönszerződésért 1.5 millió fontot fognak átutalni a londoniaknak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (67)

9 éve
Törölt felhasználó
Jobb is lesz neki Milánóban. A Nerazzurriknál hagyománya van a német játosoknak, remélem Poldi lesz a következő nagy német az Internél.
Sammer, Klinsmann, Matthaus, Brehme, Rummenigge, Hansi Müller játszottak eddig németként a milánói
kék-feketéknél.
https://pbs.twimg.com/media/B6nB8QQCQAA4VT5.png

JACKOXI! Én nagyon örülnék egy olyan nem erős keretnek, mint a Bayerné.
9 éve
OFF: Didier Drogba a szezon végén visszavonul és a Chelsea edzői stábjához fog csatlakozni!
9 éve
Persze erős, de voltak korábban olyan csapatok, akiknek a kerete jobb játékosállományból áll állt. Vagy mondjuk én a mostani Realét is erősebbnek tartom. A Bayern védelme sebezhető, csak a Bundesligában nincsenek próbára téve. Persze lehet, hogy nincs igazam, de én így látom.
9 éve
Törölt felhasználó
A bayern kerete nem erős? Ez kicsit túlzás már bocs :D
9 éve
Törölt felhasználó
Akkor kiét tartod erősnek (csak kíváncsiságból)?

Szólj hozzá