A 2015-ös év első napján máris kőkemény feladat elé néz az Arsenal, a londoniak az eddig kiváló szezont futó Southampton otthonába látogatnak.

A két együttes bő egy hónapja már megmérkőzött egymással a ligában, akkor Arsene Wenger együttese diadalmaskodott 1-0 arányban - teljesen megérdemelten.

A hazaik egyik legjobbjuk, hanem a legjobbjuk nélkül állnak ki, ugyanis Morgan Schneiderlin eltiltás miatt nem léphet pályára, de a vendégeknél sem lesz Welbeck, Podolski és Flamini.

A kezdőtizenegy: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Coquelin, Chambers, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Rosicky, Alexis

A kispad: Martinez, Monreal, Bellerin, Maitland-Niles, Campbell, Walcott, Akpom

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (118)

9 éve
Én se értem ezt a Campbell-imádatot. Túlsztárolt a srác, de még nagyon nyers.
9 éve
Törölt felhasználó
Campbellért én nagyon nem vagyok oda. Nem tudom elképzelni, hogy valaha is befog futni nálunk (ne legyen igazam) és azt bekéne látnia mindenkinek, hogy Wenger nem a costa ricaiak ellen irányuló rasszizmusa miatt jegeli, hanem, mert valószínűleg hiányzik valami a srácból. De itt a nagyszabású Wenger ellenes mondatok népszerűbbek, mint amit a józan ész diktál.
9 éve
Törölt felhasználó
Áruljátok már el ez a campbell tényleg akkora mágus? hogy mindenki érte nyavajog,mert tavaly vágott egy gólt a munak ? :D azt ha rakás szar az ember meg szétoltjátok xD
9 éve
A baj, h a csapat hajtott és úgy vesztettünk. Azt éreztem, h nem a fiúkkal van baj, hanem szarul működtünk, mint csapat. És ezt én Wenger nyakába varrom. Wengernél Campbell akkor fér majd be, ha már csak 10 épkézláb játékosunk lesz! Ami röhej, h így se vagyunk esélytelenek a 3adik helyre. Én bízom még benne!
9 éve
Jimcer: Semmi különös, egy átlagos PL forduló imádott csapatunk számára. :lol:

Szólj hozzá