Továbbra is elégedetlen a jelenlegi arsenalos helyzetével Lukas Podolsk, akiről felmerült, hogy a téli átigazolási ablakban az Inter együtteséhez kerülhet kölcsönben.

A német játékosnak már novemberben jelezte a Nationalelf szövetségi kapitánya, Joachim Löw, hogy ha továbbra is meg akarja tartani a helyét a válogatottban, több lehetőséghez kell jutnia a klubcsapatában.

Egy esetleges klubváltás már akkor is a levegőben lógott, most pedig minden eddiginél komolyabb a valószínűsége annak, hogy Podolski a télen csapatot vált, mivel Wenger azóta sem számol vele különösebben a kezdőcsapat összeállításakor. 

Az elkövetkezendő napokban le kell ülnöm Arséne Wenger beszélgetni, hogy milyen szerepkörben lát engem a csapatánál a soron következő heteket illetően. - mondta Podolski a lengyel Super-Express lapnak.

Wenger nem vak, tudja, mennyit tudok hozzátenni a csapathoz. Két gólt rúgtam nemrégiben a Bajnokok Ligájában, mégis padozok. Nincs még 21 évem, hogy várjak a lehetőségre. 29 éves vagyok, játszani akarok. - szögezte le a német játékos.

Több, összefüggő hírforrás azt állítja, hogy az Inter együtteséhez nemrégiben visszatérő Roberto Mancini Podolskival is számol az olasz csapat átépítésekor a télen, ennek értelmében a Nerazzuri szeretné az idény végéig kikölcsönözni a csatárt. A német Bild internetes lap szerint az olasz klub teljes egészében átvállalná Podolski fizetését, és 6 millió eurós opciós joga lenne a későbbi végleges megvételhez is.

A lap úgy tudja, Mancini igyekszik minél hamarabb nyélbe ütni az üzletet, hogy Podolski már az Interrel kezdje meg a tavaszi szezonra való felkészülést Marokkóban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

9 éve
Törölt felhasználó
Poldival én is úgy vagyok, hogy azért jobban megkellett volna becsülni. A tavaly betöltött szerepét én most is elnézegettem volna, nem nagyon értem, hogy miért került hátrébb a langlétrán, de abban biztos vagyok, hogy nem azért, mert Wenger csak úgy megutálta. Valószínűleg erőnléti és motivációs problémák állnak a jegelése mögött. Kár érte, mert nagyon bírtam, de nemhiszem, hogy nagyon megfogjuk érezni a hiányát, ha még ennyi sérült mellett sem sikerült szóhoz jutnia.
9 éve
Egyre biztosabb, hogy Poldi megy az Interhez.
9 éve
Remélem elengedjük. Megérdemli, hogy játsszon. Ha nem itt, akkor valahol máshol. :-S
9 éve
de Ő már nem az Inter játékosa? Még jó hogy öcsémnek nem az Ő nevével elátott mezt vettem karácsonyra....jó nagy szopás lett volna....!

Gibbs sérült...tuti. Még jó hogy itt van nekünk Nachos....Coqlen kezdés meg szép:D Pont Podo nem kezd akinek az elmúlt 3 Westham meccsen van 3 gólja meg 1 gólpassza tuti....édesfaszom már! Szerintem a szurkolók is azt kívánják hogy jövőre ne legyen itt Lukas padig nagy arc az öreg de valakivel igy baszakodna azért ehhez már fasztarisznya kell....
9 éve
Törölt felhasználó
Aron21! Szerintem csak túl jó volt pénteken, az Öreg máris jegeli.

Szólj hozzá