A Boxing Day zárómérkőzésén az Arsenal a szintén londoni Queens Park Rangers együttesét fogadja az Emiratesben, ahol nem szabad hibázni az ágyúsoknak.

Az Arsenal számára talán ez a mérkőzés nevezhető a decemberi nagyrohanásban a legkönnyebbnek, az ágyúsok két nap múlva a West Hammel, majd az újév első napján a Southamptonnal mérkőznek meg - mindkét alkalommal idegenben.

Arsene Wenger ismét számolhat Tomas Rosicky-vel, a cseh középpályás az idei szezonban először kezdő bajnoki tétmérkőzésen, míg Theo Walcott a padon kezd. Oxlade Chamberlian sérülés miatt kimaradt a keretből.

A kezdőtizenegy: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Monreal, Gibbs, Rosicky, Flamini, Welbeck, Cazorla, Alexis, Giroud

A kispad: Ospina, Chambers, Walcott, Podolski, Bellerín, Coquelin, Campbell.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (60)

9 éve
Törölt felhasználó
Látva Rosicky teljesítményét és remélve Ox és Walcott egészséges állapotát, azért van variációs lehetőségünk rendesen. Welbecket taktikai fegyelmezettsége miatt mostanában Wenger feltűnően szereti a szélen játszani, még akkor is, ha pl nincs Giroud. Kíváncsi vagyok, hogy ő vagy Alexis fogja-e középen nyomni.
9 éve
Aron21! Ráfért volna, maradjunk ennyiben, Oli G ezt elintézte. Szóval most Danny-nek meg kell találnia a formáját kevesebb, mint két nap alatt.
9 éve
Törölt felhasználó
Hát Giroud hiányában én Campbellt megnézném, ennél a Welbecknél nem lehet sokkal rosszabb, vagy esetleg Walcottot, bár sérülésből visszatérve lehet, hogy nem kéne bepakolni kapásból középre. Podolskinak esélyt kell kapnia, ahogy Coq-nak is, pihentetni kell vasárnap pár embert, mert ebből csak újabb sérülések lesznek az esetünkben.
9 éve
Törölt felhasználó
Araenal1220, Welbeckre ráférne egy pihenő az biztos, egyébként nagyon hasznos játékos.
9 éve
Törölt felhasználó
Az Öreg megint nagyot alkotott! Holt fáradt a csapat (két nap múlva újabb meccs), nem pihentető cseréket csinál, hanem időhúzót a 83. és a 87. percben, egy cserét ki sem használ! A második gólunk után behoztam volna Walcottot, Alexissel lett volna terük futni, meglehetett volna a harmadik. Így megint a végéig kellett izgulnunk.

Szólj hozzá