A BBC megbízható újságírója, David Ornstein értesülései szerint az Arsenal kölcsönbe adja fiatal francia csatárát, Yaya Sanogot a téli átigazolási szezonban.

A 21 éves játékos tavaly nyáron érkezett a csapathoz, mint szabadügynök, de az elmúlt és az idei szezonban sem jutott sok szóhoz a felnőtt csapatban.

Arsene Wenger nagy lehetőséget lát Sanogo-ban, éppen ezért a több játékidő és az önbizalmának felépítése érdekében küldheti kölcsönbe az utánpótlás-válogatottat.

Az Arsenal mindenképpen Premier League csapatnak kölcsönözné ki a franciát, érdeklődőről ugyan egyelőre nem hallani, várhatóan a következő napokban, hetekben több klub is bejelentkezik a volt Auxerre-csatárért.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

9 éve
Törölt felhasználó
szasza, hidd el, ha nem kötnénk folyamatosan - nagyon okosan - hosszú távú szerződéseket a játékosokkal, akkor rághatnánk a körmünket Koscielnyért, Chamberlainért, Ramseyért vagy Özilért. Pár év múlva pedig nagy átigazolási saga lesz Bellerínért a Barcával, ebben biztos lehetsz.
9 éve
Törölt felhasználó
A díjat nem az idei szezon alapján adták, hanem az előző, amikor a listán szereplők még jól teljesítettek, ellenben Sterling kivételével most mindegyik igen gyengén, ha egyáltalán játszanak.
9 éve
Törölt felhasználó
Chambers a jelöltek között volt a Golden Boy díjra.
Rajta kívül melyik 21 éven aluli játékosunkat jelölték volna a díjra? Bellerínt vagy Gnabryt?
9 éve
Szerintem ma nagyon megverjük a Poolt. Reggel olyan érzésem támadt, hogy Sanchez mesterhármast fog szerezni. 🧀
9 éve
Januzaj idén lófaszt se csinált, Markovics se nagy durranás a Poolba... Chambers lazán befért volna.

Szólj hozzá