Arsene Wenger csütörtök délelőtti sajtótájékoztatóján nem tudott sok jó hírrel jelentkezni a csapat sérültjeinek állapotáról- temérdeknyi játékos továbbra sem bevethető.

Ami mindenképpen pozitívum, hogy Theo Walcott felépülni látszik sérüléséből, az angol támadó a mai napon már teljes körű edzéseken vett részt, noha hétvégi játékára nem sok esély mutatkozik.

Nacho Monreal-nak is van egy kisebb esélye a visszatérésre a Liverpool ellen, míg Alex-Oxlade Cahmberlain kérdéses, de várhatóan a csapattal tart a fiatal középpályás az Anfield-re.

Theo ma visszatért a normál edzésekhez, de csak ma, így egy nagyon kis esély mutatkozik arra, hogy a keret tagja legyen vasárnap. Nem zárom ki, hogy utazni fog, de először látnom kell, hogyan mozog az edzéseken. Meglátjuk.

- mondta

Nacho-nak van egy kis esélye arra, hogy vasárnapig elérhető legyen. Reményeink szerint Chamberlain játékéra képes állapotban lesz, ugyanakkor a végső döntés csak a szombati fitnesz tesztet követően születik majd meg. Jelen pillanatban nem edz.

A nyáron szerződtetett kolumbiai hálóőr, David Ospina is egyre közelebb a visszatéréséhez, a 26 éves játékos Walcott-hoz hasonlóan már normál tréningeken vesz részt. Tomas Rosicky-t a jövő hétre várják vissza.

Végül a hosszabb távú sérültekről is szó esett, Wilshere, Ramsey, Özil, Koscielny és Arteta közül senki sem bevethető a hétvégén. Wenger egyik játékos kapcsán sem mondott konkrét dátumot, csupán annyit, hogy mindannyiuk a tervezettek szerint halad felépülésével.

Ospina felépült, így már a teljes körű edzésekhez is csatlakozott. Rosicky a jövő hétre várható vissza.

Jack, Ramsey, Koscielny, Arteta és Özil sem elérhető. A felépülésük a tervezettek szerint halad. 

- közölte Wenger

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

9 éve
Törölt felhasználó
Szerintem, ha holnap nem tud játszani OX, akkor Coquelinnek kéne lehetőséget kapnia. Eddig akárhányszor kapott szerepet egyáltalán nem játszott rosszul. Kölcsönben folyamatosan játszott, tehát játékban is van, nem lenne neki gond, ha be kéne ugornia. Bár tuti, hogy Alexist hozza be középre.
9 éve
Törölt felhasználó
Hát ha még Oxlade sincs, akkor a Flamini, Cazorla - Welbeck, Alexis, Podolski középpálya a legvalószínűbb...
9 éve
Oké, lenyomjuk őket! De ki játszik majd??? Mondjatok már egy épkézláb csapatot, mert most fogalmam sincs :-(((
9 éve
Törölt felhasználó
Balotelli nem játszik ellenünk az Instagram kiírása miatt? xD
Vagy mikor tölti az egy meccses eltiltását?

Ettől függetlenül kötelező megvernünk most a poolt. Egyrészt visszavágni a kínos 5-1 miatt...
Másrészt a MU lószar játékkal gurított 3-at nekik, erre nekünk is képesnek kell lennünk, ha oda akarunk érni a top4-be...
9 éve
nem most kéne megbontani szerintem...maradjon minden úgy ahogy az NU ellen.

Szólj hozzá