Az Arsenal német támadó középpályása, Mesut Özil még október elején szenvedett el egy súlyosabb térdsérülést a Chelsea elleni rangadón, a három hónapos kihagyás viszont a végéhez közeledik.

A 26 éves játékos a konditermi edzéseket már elkezdhette, hamarosan pedig a kinti tréningekhez is csatalakozhat. Legkorábban január közepén léphet újra pályára Özil.

A török felmenőkkel is rendelkező játékos nehezen élte meg az elmúlt időszakot, de eltökélt, hogy minél hamarabb visszatérjen a pályára és ismét segítségére legyen csapatának.

Ahogy telnek a napok, egyre jobban hiányzik futball. Hiányolod a labdát, s egyszerűen magát a játékot. Amikor nézed a mérkőzéseket, és arra gondolsz, hogy te is játszhatnál, ráadásul jól játszhatnál, nehezebb megbirkóznod a helyzettel. De ez is a futball része.

- mondta

Minden nap keményen dolgozok, hogy visszanyerjem az erőnlétem, de úgy gondolom, jó úton haladok. Már nem választ el túl sok attól, hogy újra pályára léphessek. Reményeim szerint minél hamarabb visszatérhetek a teljes körű edzésekhez.

Özil kitért csapata jelenlegi teljesítményére is, a német bizakodó, hogy a következő hetekben az Arsenal megindul felfelé a tabellán, habár abban a középpályás is egyetért, hogy védekezésben van még hova fejlődni a jobb szereplés érdekében.

Az eddig lejátszott mérkőzéseink nagy részén domináltunk, de több olyan gólt kaptunk, amely elkerülhető lett volna. Ez benne van a pakliban, hisz a Premier League-ban bárki megverhet bárkit.

Ellenben nem szabad feladnunk a stílusunkat, ezzel a focival kell begyűjtenünk a pontjainkat. Meggyőződésem, hogy a szezont a tabella tetejéhez közel fogjuk zárni.

-  zárta szavait Özil

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

9 éve
Törölt felhasználó
Egy ilyen zseni mindig pluszt fog adni a csapatnak. Csak a megfelelő helyen játsszon már és legyen mögötte egy tökös vkp.
9 éve
Törölt felhasználó
Fuh, de hiányzik már...
9 éve
gyere is vissza....Cazorla melegíti a helyet....de ha visszatér és nem ott fog játszani én francia krémest hányok reggeltől estig...!
9 éve
Nagyon várom már a visszatérését. Nekem, személy szerint kifejezetten hiányzik, elvonási tüneteim vannak, hogy nem látom játszani. :lol: Reméljük Wenger középen számít rá, és egy motivált, bombaformában lévő Özilt láthatunk viszont 2015-ben. Alexissel sajnos még nem igazán játszhattak együtt, de higyjétek el, tavasszal ez a páros (kiegészülve persze a többiekkel) gyilkolni fog. Az elmúlt napokban pedig egy nagyon szép gesztusnak lehettünk szemtanui vele kapcsolatban, hiszen egy beteg gyermekkel nézett közösen meccset az Emiratesben: https://www.facebook.com/mesutoezil/photos/pb.552825254796051.-2207520000.1418838299./756763544402220/?type=1&theater.

Szólj hozzá