Megtartotta a Bajnokok Ligája idei kiírásáak legjobb 16 közé bekerülő csapatok összesorsolását az UEFA - a sorsolás értelmében az Arsenal ellenfele Arséne Wenger egykori együttese az AS Monaco lesz.

Az elmúlt két évben az Arsenal ellenfele a Bayern München volt, s miután az Ágyúsok idén is csak csoportelsőket kaphattak ellenfélük, meglehetősen nagy esély volt arra, hogy ismét a bajorokkal kell majd meccselni a negyeddöntőbe jutásért.

Végül azonban nem így lett - az Arsenal első ízben találkozhat a Monacóval tétmeccsek keretein belül.

A párosítások:

PSG-Chelsea
Manchester City-Barcelona
Bayer Leverkusen - Atletico Madrid
Juventus - Dortmund
Schalke - Real Madrid
Shakhtar Donetsk - Bayern München
Arsenal - Monaco
Basel - Porto

A találkozók időpontjait később ismerteti az UEFA.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

9 éve
Törölt felhasználó
Arsenalfan25! Azért ha a legoptimistább lehetőséggel számolunk, persze, hogy minden összejön :lol:
9 éve
Mikor játszhat már végre együtt a Walcott, Özil, Sanchez- Giroud támadósor? Ha télen jönne egy vkp és egy védő, valamint a sérülések elkerülnék a csapatot a szezon második felében, bárki ellen lenne esélyünk.
9 éve
Törölt felhasználó
https://www.youtube.com/watch?v=jZfl7NTOUrM

Jó kis videó, továbbra is úgy gondolom, hogy a tavalyi szezonja összességében jól sikerült a január és február kivételével (utána jól jött neki az egy hónapos "pihenő"), és idén is mindig bizonyított amikor ráépítettük a csapatot. Alexis is klasszis, de én még is Özilnek biztosítanám Wenger helyében az abszolút szabadságot a pályán.
9 éve
Én az Atleticot akartam elkerülni! Meglett!!! Tegnap néztem, hogy játszanak... szerintem egy meccsen annyi sérültünk lenne, hogy a végén kb 7-8-an fejeznénk be az első meccset.
9 éve
Törölt felhasználó
Jah és elvileg még lesz egy középhátvédünk is. :D Elvileg....

Szólj hozzá