Gervinho, az Arsenal korábbi játékosa a hivatalos Facebook-oldalán hívta fel a közvélemény figyelmét arra, hogy az olasz médiában nemrégiben megjelent nyilatkozata nem igaz - az elefántcsontparti szerint ugyanis kiforgatták a szavait.

Mint ismert, a Gazetta dello Sport olasz napilap egy olyan Gervinho-nyilatkozatot jelentetett meg, amelyben a játékos állítólagosan Wengert okolja azért, mert nem sikerült neki az áttörés az Arsenalban, mondván a francia menedzser - a Roma edzőjével szemben - sosem szavazott neki teljes bizalmat, emiatt pedig megutálta az Arsenalt, gyerekkora kedvenc csapatát.

Gervinho a Facebook-oldalán annyit írt, hogy az említett olasz lapnak hivatalos tolmácsot kellene fogadnia, mert a jelenlegi helyzetben félreértelmezték és kiforgatták a szavait. A játékos egy képet is csatolt, amelyben az eredeti nyilatkozat olvasható angol nyelven.

Az Arsenalnál eltöltött időszakom nem volt bukás. Gyerekkoromban arról álmodtam, hogy egy nap náluk játsszak, kicsiként nagyon szurkoltam nekik és ez most sincs másként. Nem utálom a klubot azért, ahogyan Wenger bánt velem. Nagyon örültem, amikor a Southampton ellen kiharcolták a győzelmet az utolsó percekben.  - mondta Gervinho.

 

A frusztrációm inkább abból fakad, hogy túl hamar hagytam el az Arsenalt. Úgy távoztam a gyerekkori kedvenc klubomtól, hogy nem volt esélyem megmutatni, mennyire jó is vagyok valójában. Soha nem volt tervben, hogy mindössze két évvel az odaigazolásom után már el is hagyom a csapatot. Boldogan mentem oda és boldogan dolgoztam együtt Arséne Wengerrel.

 

Ugyanakkor egy idő után frusztrálóvá vált a helyzetem és minél többet játszani akartam. Emiatt beszélgetést kezdeményeztem a menedzserrel és végül az eligazolás mellett döntöttem.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

9 éve
Törölt felhasználó
Akkor ne a Serie A-t hasonlítsd a Premier League-hez, hanem a BL-es teljesítményét.
Arsenal: 11 meccs, 2 gól, 3 gólpassz. 5/11= 0,45
Roma: 6 meccs, 3 gól, 1 gólpassz. 4/6= 0,66.
Serie A-ban: 45 meccs, 11 gól, 16 gólpassz. 27/45= 0,6
Premier League-ban: 46 meccs, 9 gól, 8 gólpassz. 17/46=0,37.
9 éve
Azért ne hasonlítsuk már az olasz ligát az angolhoz kérlek :D
9 éve
Debuchy játszott már valaha középen?
9 éve
A nyakamat tettem volna rá, hogy ez lesz a kezdő! :lol:
9 éve
A szarkáknál a 3.számú kapus véd. Bízzunk benne.

Szólj hozzá