Többnyire negatív hírekkel tudott szolgálni Arsene Wenger csütörtök délután a csapat sérültjeinek állapotáról. Előreláthatólag többen kihagyják a szombati mérkőzést.

Elsősorban védelmileg lesz kiváltképp nehéz helyzetben az Arsenal, ugyanis Nacho Monreal és nagy valószínűséggel Laurent Koscielny sem tudja vállalni a játékot, míg Calum Chambers eltiltott.

Mikel Arteta továbbra is felépülőben vádli sérülésből, Theo Walcott már edz, de még nem fitt, Aaron Ramsey pedig fitness tesztek elé néz a mai és a holnapi napon is.

A legfőbb problémáink hátul akadnak, mivel Monreal továbbra sem elérhető, Koscielny pedig nem tűnik késznek. Ő vádli sérüléssel bajlódik, amit a Southampton ellen szedett össze. Ami tovább nehezíti a helyzetünket, hogy Calum Chambers eltiltott.

- kezdte

Arteta még nem áll készen, ahogy Walcott sem, de az angol kapcsán jó jeleket kaptunk. Már két napja edz, de nyilvánvalóan még nincs verseny kész állapotban. Aaron ma és holnap vizsgálatok elé néz, meglátjuk.

A francia menedzser továbbá kategorikusan cáfolta a Jack Wilshere visszaeséséről szóló pletykákat. Wenger elmondása alapján az angol középpályás jól van.

Teljes mértékben hamisak ezek a pletykák. Jack rendben van, egyelőre minden az eltervezett módon folyik. Nem is értem, hogyan lehetne visszaesés a felépülésében, mikor jóformán még el sem kezdte a rehabilitációját.

- mondta a francia

Frusztráló ilyesfajta pletykákat hallani vagy olvasni. Jelen helyzetben nem erre van szüksége, hogy mindenféle kitalációra reagáljon. Már maga az elég nagy baj, hogy sérült.

Mindig frusztráló, mikor olyan híreket kell megcáfolnod, melyeknek nincs igazságtartalma.

- zárta szavait Wenger

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

9 éve
Törölt felhasználó
....S ha mindez még nem volna elég:
".....Először a 2016–2017-es idényben játszanának a csapatok péntektől hétfőig széthúzott periódusban.
A tervek szerint az új lebonyolítás nyitó szezonjában, 2016 augusztusától 168 Premier League-meccset adnának a brit televíziók élőben. Jelenleg ez a szám idényenként 154."
....Hiába no, ki kell szolgálni a nézőket!
;-P :roll:
9 éve
Aron21: A facebook-os arsenalfan bejegyzésnél nem írták, hogy ő sem lesz elérhető holnap.
9 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI, Rosicky sem ép. :D
9 éve
Ha Ramsey tényleg kidőlt 4 hétre, akkor elég nagy szarban vagyunk. Most már középpályánk sincs, a védelemre meg továbbra is felesleges szót fecsérelni... Pedig Aaronó most kezdett volna belelendülni. :shut: Holnapra: Szczesny - Bellerin Debuchy Mertesacker Gibbs - Flamini Rosicky - Chamberlain Cazorla Alexis - Welbeck. Vagy esetleg Chambo Rosi helyére és Poldi meg a bal oldalra, bár nem tudom, hogy a keddi 90 perc után milyen erőnléti állapotban van Lukas. :P
9 éve
Törölt felhasználó
Pinokkió
Sagnát nem lehetett itt tartani, elment kupákat nyerni, meg a több játéklehetőségért, meg ilyenekért.
Jenkinson meg semmit nem számít, nem CB, RB poszton pedig megvagyunk, Bellerin semmivel nem rosszabb nála, így legalább kölcsönben játszhat. Ha maradt volna kb Debuchy nem sérült volna meg, meg csak szidták volna ha pályára lép. Nem lehet minden posztra 3 játékos, még 2 is jó ha akad, több poszton bevethetők kellenek, és néha a fiatalok is kénytelenek bizonyítani.

Szólj hozzá