Az Arsenal már biztos továbbjutóként lép pályára a Galatsaray otthonában. A csoport első helyének megszerzése nem az ágyúsok kezében van, ehhez egy isztambuli győzelem mellett a Dortmund hazai veresége szükséges.

Arsene Wenger már a mérkőzés előtti napon elárulta kezdőtizenegyét, több olyan játékos kap ma lehetőséget, akik idén eleddig keveset voltak pályán, így többek között Joel Campbell és Lukas Podolski kezd, de  visszatér a frissen felépült Mathieu Debuchy is.

A kezdőtizenegy: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Chambers, Bellerin, Flamini, Ox, Ramsey, Campbell, Podolski, Sanogo

A kispad: Martinez, O'Connor, Kamara, Maitland-Niles, Zelalem, Iwobi, Akpom

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (50)

9 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
A témához annyit. A mi klubbunk mindig is a legjobb volt,van egy stadionunk hosszú évekig eladtuk a legjobbjainkat nyaranta, újra és újra új csapatot kellet építenünk, de még így is bent voltunk az angol 4esbe mindig! És ezáltal selejtezve bár de a blben is! Mi profittal zártuk az éveket,nem vagyunk eladosodva!

Ami mégegyszer mondom ami a mi pekkkünk az házon belölről indulva a sérülések!!!! Ha nincsenek a standard 5 de nem1szer 11 sérült nem 4ikek letünk volna még ilyen hányatatott időkben sem!!! Ami házon kivüli dolgokat illeti a pekkkkkk ki a francnak kellet a sok dusgazdag befektetö sejk meg olajmágnás? Ez a kettő a sérültek+törlesztés és a bevándorlo pénzesek amik miatt mi csak 4ikek lettünk ami nem rossz eredmény!!!


Esély? egy nagy csapat ellen? Kéne hozzá egy reálos özil egy tavalyi remsey egy baszott jó vkp meg középhátvéd és egy szigoruan sérülés mentes tavasz!!!! ez a titok nyitja semmi más. jah más téma, kiv lennék Guardiolára hogy adnának neki 1-2 évet nálunk és myilen játékot játszana a csapat mert a bayern mecset nézve az ottani tempo meg labdatartás az vmi elképesztőőőő 🐛 🐛 Go go gunners!!!
9 éve
Törölt felhasználó
Sajnos én már nem nagyon hiszek abban, hogy akár egy védő és védekező középpályás érkezésével is képesek lennénk továbbjutni egy elit csapat ellen. Igen, egy meccsen bárkit legyőzhetünk még ezzel a kerettel is, mert a képességeink megvannak hozzá, de összességében mindig a jobb/profibb csapat győz és mi minden vagyunk csak nem profi, lásd MU elleni meccs vagy Anderlecht elleni meccs. És ez sajnos bekell látni, de a Papa hibája.
9 éve
Törölt felhasználó
Ha januárban érkezik minőségi VKP és KH, akkor azért nem mondanám, hogy reálisan nem lenne esélyünk bárki ellen. De ehhez igazolni kell. A Bayern-t már tavaly is eléggé megszorongattuk, és idénre csak erősödtünk támadásban.
Ez a Lucas Silva pletyka mennyire vehető komolynak?
9 éve
Törölt felhasználó
Monaco, Porto meg talán az Atletico ellen lenne reális esélyünk a továbbjutásra. Ez a jelenlegi Arsenal nagyon messze van még attól az európai elittől, amit a többi, fel nem sorolt csapatok képviselnek.
9 éve
Törölt felhasználó
Monaco vagy Porto kellene, esetleg Dortmund vagy Atletico a többi sajnos szopó!Persze még messze van sok minden történhet,meglepetés is lehet, de a többi csapat ellen nagyon nagy bravúr kellene!

Szólj hozzá