Arsene Wenger pénteki sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy Mathieu Debuchy visszatért a teljes körű edzésekhez, így a francia védő akár már a hétvégén keretben lehet.

Nacho Monreal viszont biztosan, Tomas Rosicky és Yaya Sanogo nagy valószínűséggel kihagyja a Stoke elleni mérkőzést. Kieran Gibbs sem teljesen egészséges, de az angol védő rendben lehet a fazekasok ellen.

Debuchy visszatért a teljes körű edzésekhez, de a hétvégi mérkőzés még túl korai neki. A Galatasaray ellen már elérhető lesz, bár jelenleg azt sem zárom ki, hogy hétvégén a kerettel utazik, hisz számszerűleg kevesen vagyunk hátul jelen pillanatban.

Valószínűleg Rosicky comb és Yaya Sanogo bádli problémák miatt kihagyja a találkozót. Kieran Gibbs reményeink szerint elérhető lesz holnap.

- kezdte

A frissen visszatérő Laurent Koscielny-re még vizsgálatok várnak, de a francia védő jó eséllyel elérhető lesz a holnapi napon.

Szeretném sorozatban a harmadik mérkőzésen is pályára küldeni, mert egy nagyon fontos játékosa a csapatunknak és a védelmünknek egyaránt. Ideális esetben elérhetőnek kell lennie holnap, de a végleges döntést csak a mérkőzés reggelén hozzuk meg.

Wojciech Szczesny jól halad a felépüléssel, a lengyel hálóőr ma már visszatért az edzésekhez. Theo Walcott továbbra sem fitt, így sem szombaton, sem pedig a Galatasaray ellen nem lesz bevethető.

Szczesny ma visszatért a teljes körű edzéshez, azt viszont egyelőre nem tudom, hogy elérhető lesz-e vagy sem. Walcott még mindig nem gyógyult meg az ágyék sérüléséből, ami be van gyulladva. Ma injekciót kapott rá, remélhetőleg hamarosan visszatérhet. A Galatasaray elleni mérkőzés még korai számára.

Wenger végül Abou Diabay állapotára is kitért, a gall középpályás szintén közel áll ahhoz, hogy teljes körű edzésekre jelentkezzen.

Közel áll a visszatéréshez. Jelenleg vádli problémája van, de nem komoly. Az ő esetében rendszerint kisebb sérülések jelentkeznek, amivel megpróbálunk elővigyázatosan bánni. Egyelőre nem elérhető, de közel áll ahhoz, hogy visszatérjen a teljes körű edzésekhez. Amennyiben Diaby visszanyeri fittségét, úgy új megállapodást fog kötni a klubbal.

- mondta Wenger

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

9 éve
Pinokkió: Nálunk ez a sok sérült már hagyománynak számít. :lol:
9 éve
Jackoxi, értem én, csak már lassan a legjobbjaink is a 3adik sorból vannak :-( a többiek meg vagy műtőasztalon vannak vagy épp gipszelt mankóval futhanának ki a gyepre.
9 éve
Pinokkió: Úgy értve, hogy ne most pihentessünk, rotáljunk, hanem inkább a Galatasaray ellen.
9 éve
Jackoxi! A lehető legerősebb... a 3adik számú kapus, a harmadik számú jobbhátvéd vagy 4edik... esetleg a bicegő első vagy szintén harmadik számú U19-es balhátvéd... középre reméljük összeáll az első számú védőpárosunk, de ha nem, akkor X-edik jolyjoker jobbhátvédünk majd beáll középre, az amúgy mostanság bénázó elő számúnk mellé... és a középpálya se egy Özil, Wilshere, Arteta... Na még elől megleszünk, ha igaz. Tehát rúgjunk sok gólt és nyerünk!!! Go Gunners!!!
9 éve
A hétvégén a lehető legerősebb kezdővel kell kiállni, a Galata ellen majd lehet(ne) pihentetni. Rosicky és Sanogo a nem játszásba lesérül, Walcott pedig az "apró" gyulladása miatt kénytelen kihagyni 3 hetet. Diabyval pedig tök felesleges hosszabítani, úgyis mindig sérült lesz. :-S

Szólj hozzá