A két együttes idén már összecsapott egymással az Emiratesben, akkor a szentek győztek 2-1-es arányban, s jutottak tovább a ligakupa következő fordulójába.

A hazaiak oldalán néhány játékos szerepeltetése is csak az utolsó pillanatban dőlt el, de Kieran Gibbs, Nacho Monreal és Alex-Oxlade Chamberlain is felépült kisebb sérüléséből. Utóbbi kettő a kezdőtizenegy tagja.

Ami a Southampton-t illeti; egy nagy hiányzója biztosan lesz a csapatnak, ugyanis Morgan Schneiderlin nem tudja vállalni a játékot, helyét Jak Cork veszi át a középpályán.

A kezdőtizenegy: Martinez, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Alexis, Welbeck

A kispad: Macey, Gibbs, Bellerin, Rosicky, Podolski, Sanogo, Giroud

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (55)

9 éve
Megnéznék egy Sanchez Giroud Podolski triót elől. Szerintem velük lennénk a leggólveszélyesebbek, ha most a sérülteket nem nézzük. Bár Chamberlain is formában van, de ő inkább a beadásokat szokta nyomatni.
9 éve
Törölt felhasználó
Pinokkió! Látod, milyen jó, hogy nem te cserélsz?! :-)
A viccet félretéve: Giroud-t jó volt látni tegnap. Már az első perctől látni lehetett rajta, hogy nem a frizkóját mutogatni jött be, hanem gólt lőni. (Majdnem össze is jött neki. A sarkazós össszjátéka Welbs-szel pedig valami egészen káprázatos volt.) A gyors szélsőkkel megtámogatott, 'vérszomjas', brusztolós Giroud azért nem veszélytelen, szemben a piperkőc Giroud-val, akivel a f@sz ki van.
Szerintem Wengernek sikerült féltékennyé tennie azzal, hogy hozott még 2 támadót :coolsmirk:
Aszt' nem elég, hogy motiváltan jött fel, még valamelyik jól szájon is vágta egyből, ....amitől még jobban bepöccent ;-P
9 éve
Először is kiemelném Martinezt! Szerintem nagy dicséret jár neki (nem feltétlen ezért a meccsért), piszok biztos kapus. Én Ox-ot hamarabb és Ramsey-t cseréltem volna, meg Welbecket. Cazorla és Alexis nagyot küzdött, ellentétben Ramsey-vel (bár én most láttam nála először jeleket, hogy jó is lehet). Hibák persze voltak. Most nekem még Flamó se lógott ki, ha nem is szerelt, de a helyezkedésével sokszor segített. A védelem szuper volt. A csatársor meg Giroud nélkül (na ő tud helyezkedni, lukra futni, nem Welbeck) félkezű óriás egy darab Sancezzel. Poldi meg játszon már többet!!!
9 éve
Törölt felhasználó
Welbeck nagyon jól helyezkedik, de amíg kihagyja az olyan 1-1 elleni ziccereket, mint az első félidőben, addig nem lesz kiemelkedő csatár. Pedig meg van benne a potenciál, de fejlődhet még.
9 éve
Törölt felhasználó
Donz, pont most akartam írni, hogy elkéne kezdeni pihentetni kicsit Alexist a decemberi meccsdömping előtt. :D

Szólj hozzá