A hétközi Bajnokok Ligája győzelem után a bajnokságban is javíthat az Arsenal, mindezt a West Browmwich Albion otthonában tehetik meg Wenger fiai.

Szerdához képest négy helyen változik a londoniak kezdőtizenegye, többek között Laurent Koscielny és Olivier Giroud is visszatér a csapatba.

A kezdőtizenegy: Martinez, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Welbeck, Alexis, Cazorla, Giroud

A kispad: Macey, Gibbs, Bellerin, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Campbell, Podolski

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (30)

9 éve
Törölt felhasználó
Pinokkió nem mondtam, hogy jól játszott Ramsey, de most azt látom rajta, hogy végre nem csak a helyzetbekerulessel van elfoglalva, hanem, hogy motorja lenne a kozeppalyanak. A rossz formája miatt ez egyenlőre nem jön össze neki, de szépen lassan összefog, ha igy all hozza, ahogy az utóbbi pár meccsen.
9 éve
Ha nem a góllövéssel lenne folyton elfoglalva, nem lenne önző, sanszos, hogy a tavalyi Ramseyt látnánk, de így...
9 éve
Lehet én hülye vagyok a focihoz, de Ramsey az MU ellen is rossz volt, a Dortmund ellen meg egyedül ő volt rossz, itt meg csak a végét láttam, de most én nem észleltem azt a javuló Ramseyt, amit mondotok. Nem lehet, hogy csak ezt szeretnétek látni (én is)? Na majd ha felrakják az Arsenal playerre megnézem, és revideálom magam, ha igazatok van. Én imádom a jó és lelkes Ramseyt, tévedés ne essék, de ez a mostani nem szántja fel a pályát.
9 éve
Törölt felhasználó
Ramseytől végre azt a felfogást látjuk a MU elleni meccs óta, amiért megszerettük. Formán kívül van, de mostmár rátalált a helyes útra, 1-2 hónapon belül valószínűleg mindenki újra szerelmes lesz belé.
9 éve
Egész jól játszottunk,de Flamini borzasztóan gyenge játékos. Szerzett egyáltalán egy labdát is tisztán úgy hogy nálunk is maradt,pedig végignéztem a meccset, de nem emlékszem sok jó megmozdulásra tőle.Ramsey-t mindenki a tenyerén hordozta tavaly most meg mindenki azt írja hogy gyenge játékos.Egyszerűen csak formán kívül van és csak úgy kerülhet ismét jó formába ha játszik.Ágyúsok!

Szólj hozzá