Arséne Wenger úgy véli, hogy nehezebb dolga lesz a januári átigazolási időszakban erősítést találnia, mint a nyár folyamán - mondta a francia menedzser a csapat hivatalos weboldalának.

A szurkolók és a szakértők is egyaránt azt várják Wengertől, hogy a néhány héten belül nyíló téli átigazolási időszakban megerősíti a csapatát - főleg egy védővel és egy védekező középpályással, amely pozíciók már évek óta hiányposztnak számítanak az Arsenalon belül.

A francia elárulta, hogy a csapatnál az egész évben figyelik a potenciális erősítéseket, viszont azok leigazolása nehezebb januárban, mint a nyári hónapokban.

A január egy olyan hónap lehet, amelyben szinte mindenki visszatérhet. Koscielny már a keretben van, Debuchy és Ospina pedig két héten belül visszatérhetnek az edzésekre. Olyan időszakon megyünk keresztül, amelyben egy kissé szemszerűleg kevesek voltunk, de a kényszerből egyes posztokon játszatott emberek szépen beletanultak és hozzászoktak az új szerepükhöz, lásd Monreal esetét. Ezzel együtt azért januárban meg fogunk próbálni legalább egy új játékost leigazolni - mondta Wenger.

 

A potenciális erősítéseket egész évben figyeljük, de a jelölteket nagyon tüzetesen vizsgáljuk, több alkalommal kielemezzük az adott teljesítményeket. Például Calum Chambers játékára mi is ráeszméltünk, amikor ellenünk játszott idén januárban, azt követően pedig folyamatosan szemmel tartottuk a teljesítményét.

 

Ugyanakkor a játékosvásárlást nem úgy kell elképzelni, mint amikor az ember bemegy a bevásárlóközpontba, hogy egy középső védő és egy védekező középpályás kell. Meg kell találni a kellő minőséget.

 

Ráadásul a piacon minden csapat ugyanazért a játékosért küzd, szóval nem olyan egyszerű ügy ez, mint ahogyan látszik. Januárban amúgy sem sok játékos elérhető, szemben júniussal vagy júliussal. De megpróbálunk majd kreatívak lenni, és lesz egy-két ötletünk ezügyben. - tette hozzá a francia.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

9 éve
Gyerekek! Pistike egy pozitív, spirituális szemszögből nézi a világot. Ő nem játékosokat/edzőt néz, hanem hisz abban, hogy ha pozitívan gondolkodik, akkor minden jó lesz, meg nem mellékesen, nyerünk is. (Én meg abban hiszek, ha nem csavarom rá a kólás flakonom tetejére a kupakját, akkor nyerünk; 3x már bejött!!! Tavaly meg volt másik 2 flakonom, amit mindig ki kellett inni a megfelelő sorrendben...és megnyertük az FA kupát) Mi többiek a focit látjuk..., gurul a labda, nyerünk/kikapunk, jó az edző/rossz, gyenge Ramsey vagy jó Sanchez. Szóval, elbeszélünk egymás mellett. Ne bántson senki senkit! Go Gunners!
9 éve
Pityu: multkor leírtam lassan, hogy Te is megértsd: Nem foglalkozom veled! Mert hülye vagy! Bár az is lehet hogy unatkozó kisköcsög aki trollkodik itt össze vissza. Nem is írtam neked azóta semmit...erre jössz itt hogy Szasza meg a többiek! Bár megtisztelő, hogy fasza gyereknek állítassz be de hogy senkiházizz az kicsit erős. Akkor ennyi erővel én meg hívhatlak faszkalapnak ugye Hektór???

Még1szer hogy megértsd, NEM ÉRDEKELSZ! Azt sajnálom, hogy mások elől szívod el az OGZIGÉNT!

Ha még1szer nevesítessz egy kommentedben...menekülj és bújj el...menekülj és bújj el mert levadászlak.
9 éve
Törölt felhasználó
Pistike megmondja a tutit: Kedveskéim miért nem tudjátok azt megérteni,hogy valaki másként látja a dolgokat mint ti! Az a baj az itt jelenlévőkel,hogy ők most közösen, megtalálták utálni Wengert és aki ehhez nem csatlakozik az a beszéd téma!Nem fogok véleményt változtatni mert ti most nagyon egyet értetek abban hogy menjen Wenger!! Annyira okosnak hiszitek magatokat ,hogy ezt kell csinálni meg azt kell csinálni!! Fogjátok már fel hogy ti szurkolók vagytok,közel se láttok bele a dolgokba ami az Arsenalnál folyik!! Szasza meg a többiek, akik annyira okosnak hiszik magukat : Foglalkozatok magatokkal, és talán nem lesztek örök vesztes senkiháziak!!
9 éve
Törölt felhasználó
9 éve
Törölt felhasználó
Jézus máriám... Pistike, ember, te akkora egy szerencsétlen idióta vagy, hogy ha nem lennél mellé egy rosszindulatú, beképzelt, büdös patkány, még sajnálnálak is.

Szólj hozzá