Védelmi fronton mindenképpen nagy fellendülést jelent az Arsenal számára, hogy francia védője, Laurent Koscielny felépült sérülésből és már a szerdai Dortmund elleni Bajnokok Ligája összecsapáson is a keret tagja lesz.

A 29 éves játékos már a szezon eleje óta bajlódott Achillesé-vel, most úgy tűnik, hogy másfél hónap kényszer pihenő után rendbe jött a sérült testrész.

Koscielny a keretben lesz holnap. Ez egy remek hír számunkra, hisz hosszabb távon kellett nélkülöznünk a játékát, illetve számszerűleg amúgy is kevesen vagyunk hátul. Nagyon örülünk, hogy visszatérhet a csapatba.

- mondta Wenger

Arsene Wenger további tájékoztatása alapján, Danny Welbeck bevethető lesz a németek ellen, Jack Wilshere, Theo Walcott és Wojciech Szczesny viszont nem. A gall menedzser pontos időpontot egyik játékos felépülése kapcsán sem tudott adni.

Welbeck a keret tagja. Wilshere ugyanakkor nem elérhető, ahogy Walcott sem, aki még mindig ugyanazon sérülésével bajlódik, amit a válogatottnál szedett össze. A holnapi napon sajnos Szczesny sem lesz elérhető számunkra.

Wilshere-nek egy súlyosabb bokaficam miatt kell távol maradnia. Nem tudok és nem is szeretnék a sérülés mértékéről beszélni, hisz nem vagyok orvos. A jövő héten meglátogat egy specialistát, akkor már okosabbak leszünk Jack-et illetően.

- zárta szavait

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

9 éve
Törölt felhasználó
Mindenkepp kell a vedelembe, remelem jo formaba ter majd vissza
9 éve
Törölt felhasználó
Welbeck, Szczesny, Walcott, Wilshere, Özil, Koscielny, Debuchy... siralmas ez a lista. Mindannyian kezdők lennének alapesetben.
9 éve
Törölt felhasználó
Akár nyerünk, akár nem, Wenger bekaphatja! Tuti, hogy szándékosan szopatja Podolskit!
9 éve
Törölt felhasználó
Ez a kezdő meg egy nagy vicc! Ezt az impotens Sanogot kezdetni úristen. Podolski mit érezhet ilyenkor, el nem tudom képzelni.
9 éve
Szánalmas, hogy inkább játszik a 1,5 éve nulla gólos Sanogo, mint sem Podolski vagy Campbell. >:-(

Szólj hozzá