A válogatott mérkőzéseket követő hétvége máris egy rangadót tartogat az Arsenal számára, a londoniak a Manchester United együttesét fogadják vendégül az Emiratesben.

Mindkét együttesnél rengeteg a sérült az elmúlt hetekben, Mesut Özil, Laurent Koscielny, Theo Walcott, Mathieu Deuchy és Abou Diaby sem bevethető hazai oldalon, de a vendégek sem panaszkodhatnak; Phil Jones, Jonny Evans, Carrick, Daley Blind, Rojo, Lingard és Falcao sem elérhető Louis Van Gaal számára.

Ami pozitívum az ágyúsok helyzetét tekintve, hogy Mikel Arteta felépült, és ott van kezdőtizenegyben, míg Olivier Giroud már a padra leülhet. Theo Walcott viszont egy kisebb lágyéksérülés miatt kihagyja a mai összecsapást.

A kezdőtizenegy: Szczesny, Chambers, Mertesacker, Monreal, Gibbs, Arteta, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Alexis, Welbeck

A kispad: Martinez, Bellerin, Flamini, Rosicky, Cazorla, Podolski, Giroud

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (122)

9 éve
Törölt felhasználó
Titihenry: Igen tobb? Mennyivel? Par millaval? Ahhoz hogy pl nyerjunk viszont sokkal tobbet kene koltenunk, annal a par millanal tobbet, tehat ugy mar veszteseges.
9 éve
Törölt felhasználó
Ha nyerne a csapat, akkor meg tobb love lenne, ezért baromsag, ez csak nyereséges legyen a csapat. Akkor lesz igazán nyereséges, ha odaér az első helyre vhol a csapat!!!!!!!
9 éve
Inter101, hááát félek hogy igazad van :-( !!!
9 éve
Törölt felhasználó
Leirom még egyszer!
Addig amig a vezetőségnek dől a lové semmi ismétlem SEMMI esélyünk arra hogy az Arsenal ismét meghatározó szerepet töltsön be angliában ill europában!
Miért? Azért mert az Arsenal termeli a lovét!!! Ha az lett volna a cél hogy bajnokságot nyerjünk az elmult években, akkor ugye Wenger már nagyon régen nem végzi jol a munkáját!!! De mivel állandoan hosszabitunk vele ráadásul ugy hogy gyakorlatilag ő mondja meg mennyi idöre, háát vajon miért van igy???? Azért mert ő tökéletes a klub vezetése számára! Miért? Mert bajnokságot nyer? Mert BL-t nyer? Mert nyer egyáltalán valamit? NEM!!!!! Azért mert a klub nyereséget termel!!!!!!!! Ez a lényeg nem az hogy cimeket nyerjen az Arsenal!!!!
Értsétek már meg ez a csapat nem a bajnoki és BL cimért megy(hiába hazudja minden hivatalos személy!!), hanem azért hogy a bajnokságban elérjünk a BL helyek egyikére ezáltal meglegyen a nagy lové! Semmi másrol nem szol ez az egész csak a lovérol!
Ettől persze lehetne szerencsénk hogy egyszer egyszer behuzzuk "véletlenül" a bajnokságot, tavaly volt rá a legnagyobb sansz, tudjuk hogyan végződőtt.
Sajnos a riválisok eszetlenül költekeznek mert ott nem az a lényeg hogy nyereség legyen hanem az hogy NYERJENEK!!! No ezért nem fogunk mi nyerni a büdös életben amig a tulaj nem nyerni akar hanem hasznot! Persze ettől még lehetne bajnok esélyes csapatunk, de Wengerrel már nem lesz hiszen ő is tisztában van a fentiekkel és ő sem hisz benne igazán, egy cél lebeg a szeme elött hogy meglegyen a BL! Az meg rendre megvan, ugyhogy mindenki happy kivéve a becsapott szurkolokat!!
Nem zárom ki hogy tévedek, de a multbol következtetve sajnos ez a logikus!!
9 éve
Törölt felhasználó
Nem Wenger hibája és nem is a csapaté, hogy 3 percen belül ketten rácsúsznak Wilsherre, semmit nem kapunk érte, de ő járni nem tud miatta, aztán egy les-szituációban rossz helyre üti Szczesny, Gibbs véletlenül öngólt rúg, a kapusunk pedig lesérül és beáll a 3. számú Martinez, mivel Ospina kidőlt három hónapra. Ezt a kibaszott kurva isten meg az a büdös kopasz geci Dean hozta össze nekünk.

Lehet, hogy bekellett volna rúgnunk az összes helyzetünket, de akkor sem tudom a csapatot hibáztatni. Egy ilyen fordulat teljesen tönkrevágna mindenkit. Soha nem idegesített még ennyire egy vereség.

Szólj hozzá