Joel Campbell, az Arsenal 22 esztendős támadója tavaly remek szezont futott az Olympiakos gárdájával, ahol kölcsönben szerepelt. Idén visszatért Londonba, azonban eleddig nem sok lehetőséget kapott a Costa Rica-i.

Campbell egy friss interjú kereteiben cáfolta a róla megjelent híreket, miszerint dühös és távozni akar a csapattól, elmondása szerint türelmes, keményen dolgozik, s tudja, hogy előbb vagy utóbb, de meg lesz az esélye a bizonyításra.

A rólam megjelent hírek egyáltalán nem igazak, nem vagyok dühös. Türelmes vagyok. Nyilvánvaló, játszani szeretnék, de tudom, hogy ez valami olyasmi, amit napról-napra kell felépítenem. Továbbra is keményen kell edzenem és várnom a lehetőségre. Tisztában vagyok azzal, hogy mennyire kompetitív csapat vagyunk.

- kedzte

Az Arsenal a világ elitjébe tartozik, az egyik legjobb csapat vagyunk Európában, ahol temérdeknyi fontos játékos van.

Türelmesnek kell lennem, folytatnom kell a kemény munkát, az esélyt pedig megfogom kapni, amit ki kell majd használnom.

A válogatott támadót arról is kérdezték, hogy mennyit sikerült tanulnia jelnlegi edzőjétől, Arsene Wenger-től és csapattársaitól, mióta visszatért a klubhoz.

Sokat tanultam Arsene-től, hihetetlen tapasztalattal rendelkezik, mindannyian tudjuk, hogy mennyi ideje van már benne a szakmában és hány éve irányítja az Arsenal-t.

- mondta Campbell

Ugyanakkor a csapatársaimtól is tanulok nap, mint nap valami újat. Mindent beleadok, hogy sikerüljön napról-napra egy jobb játékossá válnom.

Úgy érzem, jó benyomást keltek, a srácok meg van elégedve a pályán és az edzéseken nyújtott teljesítményemmel. Így én magam is nyugodt vagyok a teljesítményem felől, s bízom benne, hogy a jövőben több lehetőséghez fogok jutni, ezáltal lesz esélyem játékosként is tovább fejlődni.

- zárta szavait

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (29)

9 éve
Törölt felhasználó
Egy profi játékos nem akadhat fent azon, hogy megfogták a bünetetőjét.
Hiszen ez benne van a játékban.
Annál inkább lenne jó, ha Wenger hagyná középen érvényesülni, az eredeti posztján biztos több önbizalma lenne és jobban tudná segíteni a játékunkat.
9 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Özil... Amióta Neuer megfogta a büntetőjét azóta van ez a mélyrepülés, utálom neuert mert ne legyen igaz remélem rácáfol de valószínü egy kariert kettétört... :-S
9 éve
Törölt felhasználó
Végre egy pozitív (remélhetőleg igaz) írás Özilről, ami nem arról szól, hogy boldogtalan és távozni akar! "- Wenger tudja, hogy mit akar, és biztos vagyok benne, hogy fejlődni fogok a keze alatt. A főnök megbízik bennem, és én is bízom benne - mondta Mesut Özil az Esquirenek, majd hozzátette, hogy az utóbbi időkben kapott negatív kritikák nem befolyásolják a játékát. - Büszke vagyok rá, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek. 16 éves korom óta profi futballista vagyok. Nem érdekel, mit gondol rólam a sajtó, mert a futball napról-napra változik. Az egyik nap jól játszol, másnap kevésbé. Ehhez már hozzászoktam - tette hozzá a világbajnok játékos."
9 éve
Törölt felhasználó
Csak én kapok agyvérzést az ilyen "boldog vagyok" nyilatkozatoktól? Mindig akkor halljuk az ilyeneket, ha az illető következő nyáron továbbáll.
9 éve
fecc04: még nagyobb dettó!...itt mindenki faszát ír csak!!

Szólj hozzá