Hírek /

Löw: Podolskinak rendszeres lehetőséghez kell jutnia

Az Egyesült Államok elleni világbajnoki csoportmeccset követően először kezdhetett Lukas Podolski a Nationalelf színeiben a Gibraltár elleni Európa-bajnoki selejtezőn - az immáron 121 válogatott meccsen pályára lépő játékos pedig a harmadik helyre lépett elő a legtöbb szerepléssel rendelkező játékosok listáján, Lothar Matthäus (150) és Miroslav Klose (137) mögé.

A válogatottbeli jövő azonban jelenleg inkább kételyeket tartogat a 29 éves játékosnak, amely leginkább annak köszönhető, hogy Podolski nem játszik rendszeresen a klubcsapatában. A német játékos ebben a szezonban minden sorozatot összevetve csak nyolcszor lépett pályára - ebből pedig mindössze csak egyszer volt kezdő. Ennek tükrében aligha csoda, ha a német válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw szükségszerű változtatásra hívta fel a játékos figyelmét.

Úgy gondolom, hogy Lukasnak több játékra van szüksége. Egyszerűen jelenleg nincs meg a kellő fizikai kondíciója, hogy végigjátsszon egy-egy meccset. Tudatában vagyok annak, hogy nem játszik sokat az Arsenalnál, s el kell gondolkodnia ezen a helyzeten. - árulta el Löw.

Azt maga Podolski sem érti, miért játszik ilyen keveset Arséne Wenger csapatában.

Természetesen nem vagyok elégedett a pillanatnyi helyzetemmel, nem is lehetek az. Nem egyszerű, ha az ember nem csinálhatja azt, amit szeret. 8-10 percekre állhatok be a meccseken, így pedig nehéz formába lendülni. De minderről az ottani edzőt kellene megkérdezni.

Sajtóhírek szerint azonban Podolski fejében már a távozás járhat - a német játékosnak már a nyár folyamán is több kérője akadt, ám Olivier Giroud sérülését követően Arséne Wenger végül nem adott engedélyt a távozásra. A német bild.de viszont úgy tudja, a játékos 5 millió euró ellenében távozhat az Arsenaltól a januári átigazolási szezonban, méghozzá az Inter vagy a Juventus csapatok egyikéhez.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

6 éve
Pont ez jutott nekem is eszembe, hogy sikerült Wenger idióta makacs felfogásának köszönhetően nem egy játékost elherdálni.
Podolski jó játékos! De sok ideje nem volt bizonyítani nálunk... Grat Wenger!
6 éve
Campbell és Poldi Wenger áldozatai. + Mi is!!!
6 éve
Törölt felhasználó
Többet ér Lukas,mint potom 5 milla,az tuti.
Kár,h. ilyen kevés lehetőséget kap Wengertől (csak úgy,mint Campbell) :(
Benne van a Pakliban,hogy a télen min. kölcsönbe,esetleg végleg távozik sorainkból,pedíg nem rossz,mikor elsül az a félelmetes balosa...
Sajnálom Poldit... :(

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek