Kezdőtizenegy: Szczesny, Chambers, Mertesacker, Monreal, Gibbs, Flamini, Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Alexis, Cazorla, Welbeck

Kispad: Martinez, Bellerin, Rosicky, Wilshere, Podolski, Walcott, Sanogo

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (97)

9 éve
Ha nincs rendes védekező középpályánk, akkor mindig is ez lesz!!! Az öszes meccsen szoptunk, ahol nem volt Arteta, és mindegyiken jók voltunk ahol volt, vagy ameddig volt (lásd BEK meccs). És nem Arteta a lényeg (vegyünk egy fiatalabb jobb játékost vagy hozzuk be középre Chamberst), ne értsetek félre (mert azt gondoljátok Arteta fan vagyok; én Arsenal fan vagyok!!!), hanem, hogy állandóan ott vernek meg bennünket, ha nem játszik. Nincs egyensúly, Ramsey rohangál előre, Cazorla kit állíthat meg ugyan?! Flamó meg szerintem pályát tévesztett. Aztán a többi jön magától. A középső védőink középpályás védekezés nélkül hibáznak. A jobb hátvéd posztot elnézte Wenger. Bellerinnek kellene ott játszania, Calumbnak meg VKP-t vagy középső védőt. Lehet Monrealt is ki lehetne próbálni Flamó helyett. Ha a védelem meglenn, igaza van Pistikének, akkor itt a bajnoságért mehetnénk.
9 éve
Törölt felhasználó
Ezzel a játékosállománnyal ottlehetnénk a cselszkij mögött. De legalább stabil játékot kéne mutatnunk. Persze a hiányposztokat be kéne tölteni.
Itt az edzővel a baj. Egyszerűen mennie kell.
Akadályozza a csapatot a csökönyös baromságaival.
Wenger Out!
De még addig, amíg nem akar a fél keretünk eligazolni...
9 éve
Törölt felhasználó
Diaby sérült!
9 éve
Törölt felhasználó
Am diabynak sztem a klónja van már csak meg,vagy csak egy bábu,mert lehet már nem is él,csak nem ismerik el wengerék. De ez is mi már,hogy a csávó már évek óta nem játszott ilyen is csak itt van :D
9 éve
Törölt felhasználó
Ha valaki azt gondolja,hogy ez a csapat bajnok lesz az kb zárt osztályra való xD Örüljünk ha a bl meglesz,de én azt is leszarom,viszont ha nem lesz bl akkor a fél csapat elhúz a gecibe,viszont akkor beszopjuk,mert azok fognak elmenni akik tettek is azért,hogy ne legyen bl na minegy,jó a csapat wenger knows,vagyis inkább OUT!! Köszi papa jó voltál(egy darabi),de már ideje lécelni valami meleg tengerpartra ahol pár maláj kurve kegyeit élvezheted,töltődj fel aztán menj el bankba dolgozni ők imádják az ilyen skótokat mint te!!

Szólj hozzá