Arsene Wenger legfrissebb tájékoztatása alapján Jack Wilshere-nek mind a betegsége, mind pedig a kisebb térdsérülése rendbe jött, így az angol a hévégi utazó keret tagja lesz.

A hétközi Bajnokok Ligája mérkőzés alatt lecserélt Mikel Arteta viszont nem épül fel időben a vasárnapi összecsapásra, a spanyol térdsérülése ugyanakkor nem súlyos, a válogatott szünetet követően újra bevethető lesz.

Jack rendben van, a keret tagja a Swansea elleni találkozóra.

- kezdte

Mikel nem lesz elérhető vasárnap. Egy enyhe térdsérülése van, de rövid távú kiesésről van szó. A válogatott szünet után vélhetően bevethető lesz.

Mint arról korábban beszámoltunk, Olivier Giroud felépülése a vártnál sokkal jobban halad, a francia támadó jövő héten már teljes körű edzéseken vehet részt.

Laurent Koscielny sérülése ellenben lassan gyógyul, a 29 éves védő még október elején sérült rá komolyabban Achilles problémáira. Wenger szerint egy halvány esélye a francának is van arra, hogy visszatérjen a válogatott mérkőzések után.

Olivier jövő héten újra edzésbe állhat. Koscielny-nek pedig van egy kis esélye arra, hogy a válogatott szünetet követően visszatérjen.

Ami a hosszútávú sérülteket illeti; Ospina, Debuchy és Özil is jól halad a felépüléssel, de természetesen a két hét múlva esedékes Manchester United elleni rangadóra még egyikőjük sem lesz bevethető állapotban.

Nagyon jól haladnak a felépüléssel, de természetesen a következő két hétben még nem térhetnek vissza.

- mondta Wenger

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá