Aaron Ramsey-nek nem szabadna pusztán a gólszerzésre törekednie a meccs alatt, árulta el Arséne Wenger a Swansea elleni bajnoki előtti hivatalos sajtótájékoztatóján.

A walesi játékos formája finoman szólva is hagy kívánnivalót maga után azt követően, hogy a 24 éves játékost az előző szezonban az Arsenal legjobbjának választották a szurkolók, s 16 találattal a második helyen végzett a csapat góllövőlistáján.

Noha Ramsey-nek tiszta nyara volt, a walesi játékos mégsem olyan formában játszik, mint amilyenben az előző idényt abbahagyta, s ezt sokan annak tudják be, hogy a játékos túlságosan is a góllövést akarja erőltetni. Arséne Wenger szerint erre semmi szükség nincs, s arra kérte játékosát, térjen vissza az alapokhoz, csakúgy, mint tette azt a súlyos sérüléséből való visszatérésekor.

A középpályás egy olyan játékos, aki jól védekezik, jól támad és a tisztán tudja a kötelességeinek a fontosságát. - mondta Wenger.

 

Ő nem egy góllövő, nem is szabad ezt szenvedélynek vennie. Én csak azt akarom, hogy jól végezze a feladatát. A góljai a játékának a következeménye voltak. 

 

Most egy kicsit az egyenletes teljesítmény után fut. Tavaly ő volt az egyik, ha nem a legkövetkezetesebben teljesítő játékos, idén viszont nem tudott még egy tiszta sorozatot elkapni. De úgy látom,hogy kezd visszajönni, ráadásul egy kisebb megbetegedés is hátráltatta őt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

9 éve
Wilshere-rel és Oxszal semmi gondom nincsen. Akik látványosan formán kívül játszanak a tavalyi évhez képest: Rambo, Per és Flamo (igen, ő)
9 éve
Smalling Koscielnyhez képest egy bohóc. Ha fiatal védőt szeretnénk, akkor már inkább Laporte.
9 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Off Wenger Smailling,Vlaar,Virgil van dijk,Sneiderlin 4 esből igazolna...Smailling jó lenne, nyáron egy vermalen smailling cserét is támogattam volna. Jövö nyáron már egy. Bellerin(Jenkinson),Chambers,Smailling,gibbs védelemmel lehetne villantani. Bár már így is Arsenalra épül az angol válogatott... ideális esetben 6 játékosunk alap kezdő lehet a válogatotban.
9 éve
Egy jó Ramsey-vel sokkal előrébb tartanánk most minden fronton, mint tesszük azt egy kuka Ramsey-vel. Én úgy érzem egyébként több játékosunknál is, hogy el vannak szállva maguktól, be vannak képzelve. Ez persze nem feltétlen baj, lásd Alexis, csak ennek nem szabadna a teljesítmény rovására mennie. Pedig Ramsey-n kívül Wilsheren és Chamberlainen is hasonlót érzek.
9 éve
Törölt felhasználó
Ramsey-t helyre kell rakni, mert az Anderleht elleni meccsen (is) látszódott, hogy csak az érdekli, hogy feliratkozzon a gólszerzők listájára. Sokszor eszetlenül rohangált előre, ezzel a védekező feladatait a semmibe véve. Wengertől most ez egy szolid figyelmeztetés volt. Remélem visszatér a helyes útra a walesi!

Szólj hozzá