Arséne Wenger az Anderlecht elleni meccs előtti sajtótájékoztatóján elárulta, hogy a klub vezetősége hamarosan tárgyalóasztalhoz ül Theo Walcott ügynökével egy szerződéshosszabbítás reményében.

Az angol játékossal legutóbb egy hosszas tárgyalássorozatot követően 2013 januárjában hosszabbított a klub, akkor Walcott egy három és fél éves szerződést írt alá, egészen 2016 nyaráig.

Ennek apropóján vált esedékessé a hosszabbítás, Wenger viszont nem számít könnyed megegyezésre.

Lassan le fogunk ülni vele tárgyalni, decemberben lesz még másfél éve a jelenlegi szerződéséből - vele azonban sosem könnyű az egyezkedés. - mondta Wenger.

A következő szerződés időtartama Theo karrierjének csúcsát öleli majd fel. A legjobb évei következnek, s remélhetőleg ebből mi is profitálhatunk majd.

Az új szerződéssel Walcott a klub legjobban kereső játékosai közé tartozhat majd - a listát jelenleg Mesut Özil és Alexis Sanchez vezetik - a német 140 ezer fontot keres hetente, a chilei tízezerel kevesebbet a sajtóbecslések szerint.

Walcott a harmadik játékos lehet, aki az elmúlt hónapokban új szerződést ír alá a klubbal - Mikel Arteta és Olivier Giroud már hosszabbítottak, a csaapat viszont mindezt még nem jelentette be hivatalosan.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá