Arsenal-Burnley 3:0 (Sanchez '70, '90+1, Chambers '72).

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (144)

9 éve
Jimcer: Arteta meg Flamini csak megoldaná, plusz Walcott Sanchez a két szélen is elég jól védekezik, szóval nem lenne vele nagy gond.
9 éve
Törölt felhasználó
Nektek mi bajotok van? Nem voltunk rosszak,ahogy mondtam egyre többször nyerünk a játékunk egyre jobb lesz!! Meg Wengert ne kérdőjelezzétek meg,hogy kit játszat és kit nem...Ő van ott az edzéseken, ő látja,hogy ki,hogy játszik és nem ti!! Welbeck tisztességesen elvégezte a munkáját,nem jött össze a gól,de majd legközelebb!! Egyre jobbak vagyunk!! Wenger most egy nagyon ütős csapat építésén dolgozik!! Nem fog senki sem elmenni(nem kell ezért parázni)!! Minden rendben van, jók vagyunk!!
9 éve
Törölt felhasználó
Ezt én se vágom, nyertünk lazán magabiztosan örüljünk! Kutyát nem érdekli ki ellen. A whu pl döntetlenezett,de a soton is épp,hogy nyert a angyok közül szopott a pool és az everton is csak döntetlenezett. És a cselszi is fog még szopni sztem,szóval alakul ez csak így tovább. maradjon ez a tetves felállás arteta,ramsey,jackie,flamó vkpval(ők4en váltanák egymást a 2 kp poszton) vagy minek is nevezzem özil a helyén a 2 szélen teo és alexis elől welbó v. poldi és cső.
9 éve
Törölt felhasználó
Ox az elmúlt meccsek gyenge teljesítménye után végre ma parádés volt! Könnyen el tudom képzelni, hogy ha Cazorla folytatja a mélyrepülését, látjuk még a következő négyest egyszerre a pályán valami hasonló szisztémában.
Walcott - Alexis - Ox
Welbeck
9 éve
Nem volt világ szégyene. Ne essünk már abba a csapdába, hogy nekünk semmi se jó! A 70. percig balszerencsések voltunk, de amúgy végig egy 10 emberrel védekező csapat ellen kellett játszanunk. Olyan játékot mutattunk, amely elvárható, és olyan eredmény született, amely elvárható. Akkor most megint mi a szaron problémázunk?

Szólj hozzá