A mai sajtótájékoztatón már pontosabb és bővebb információkkal tudott szolgálni Arsene Wenger csapata sérültjeinek állapotáról a Burnley elleni hazai mérkőzést megelőzően.

Ami mindenképpen pozitívum, hogy Kieran Gibbs fitnesz tesztjei jól sikerültek, így az angol balbekk legalább a padon ott lehet szombaton. Jack Wilshere viszont egy kisebb sérülés miatt kihagyja a találkozót.

Gibbs állapotát illetően egész pozitív vagyok, ellenben Wilshere jó eséllyel kihagyja a hétvégi mérkőzést.

Jack esetében egy abszolút rövid távú sérülésről beszélünk. Kapott egy rúgást a térdére, de nem komoly a baj. Keddre kétséges, hogy felépül-e, a Swansea ellen viszont biztosan ott lesz.

Olivier Giroud sérülése a vártnál sokkal jobban javul, a francia csatár a válogatott szünetet követően már a teljes körű edzésekhez is visszatérhet.

Olivier három héttel az eltervezett rehabilitációja előtt tart. Ha minden jól megy, a válogatott szünetet követően visszatér az edzésekhez.

- mondta Wenger

 

Korábban írtuk:

Arsene Wenger legfrissebb tájékoztatása szerint Kieran Gibbsen kívül nincs újabb sérülés a hétvégi, Sunderland elleni összecsapásról - az angol játéka még kérdéses.

Az egyetlen, sérülésből visszatérő játékos Yaya Sanogo, a 21 éves csatár hosszas hetek után lehet ismét kerettag. Jack Wilshere eltiltása lejárt, ő szintén elérhető lesz szombaton.

Kieran Gibbs-nek csípősérülése van, ő kérdéses szombatra, de holnap többet fogunk tudni. Az angoltól eltekintve várhatóan mindenki elérhető lesz. 

- mondta

Yaya Sanogo visszatérhet. Jack eltiltása lejárt, így ő is bevethető. 

Serge Gnabry és Abou Diaby továbbra sincs közel a visszatéréshez, Wenger elmondása szerint mindkettejük esetében hetek kellenek, míg visszanyerik fizikai erőnléttüket.

Nem állnak készen. Gnabry fizikálisan előrébb jár, mint Diaby, de a németnek is szüksége van még néhány hétre.

- magyarázta Wenger

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

9 éve
ez a kezdő most vérkomoly?:D hát bazz kedden BL meccs....akkor zsinórban 4 meccse ugyanaz a kezdő? A 19. ellen állunk fel 2 vkp val? (jó egyik se az de papíron).
100ból 100 szurkoló máshogy csinálni...de Wenger....és csodálkozunk hogy befásult fos a játék...meg olyan pontatlan mint az atom...VICC ez az edző...egy kibaszott VICC....most kéne szórni vagy 5öt ezeknek....de beállnak védekezni és kínkeserves dontetlen lehet belőle....HAZAI pályán....jaj de mély gödört ásott Wenger az Arsenalnak.
9 éve
Ezért nem "szeretjük", ha más magyar sajtóhíreket linkelgettek be hozzászólásként. Szoktuk ezeket törölni, de mindre nincs elég energiánk. Most mit mondjak erre a Sanchez-"hírre"? Megvan ennek a forrása is, de most komolyan ezzel nem tudunk foglalkozni. Baromság.
9 éve
Tudjátok csak lesek, milyen szurkolók is vannak ezen az oldalon. Megy a fikázás meg a majd én megmondom hogy is kellet volna,de egyesek profiljában még helyesen a "kedvenc játékosok" neve sincs leírva. Tényleg tisztelet a kivételnek,de valljuk be ritka nagy ökörségek vannak néha itt. Alexis hír meg egy marhaság úgy ahogy van,média által kreált dolog ez is, mint sok más is. Bocsi mindenkitől ezért a pár sorért,csak már nagyon fárasztó ilyeneket olvasni nap mint nap.Ágyúsok!
9 éve
Törölt felhasználó
Vannak megbízható külföldi oldalak. Magyar oldalakat fölösleges olvasni...
9 éve
JACKOXI: még a múlt században kapta csak most vették észre...egyébként is pontatlanul passzolna mert csak Runnyival érti meg magát:D

Szólj hozzá