A múlt nyáron 35 millió font ellenében szerződtetett chilei támadó megszolgálni látszik vételárát, 15 mérkőzésen 8 gólt szerzett és 4 asszisztot osztott ki.

Sanchez klasszis teljesítménye felett sem Arsene Wenger, sem pedig a csapatársak nem hunynak szemet, legújabban Danny Welbeck és Oxlade Chamberlain illette elismerő szavakkal a volt Barcelona-játékost.

Világklasszis játékos, ezt mindenki láthatta a világbajnokságon. Úgy gondolom, már a Barcelona-nál is bebizonyította, hogy klasszis képességekkel rendelkezik.

- mondta Ox

Egy hihetetlenül jó játékos, a karaktere és a kemény munkája szombaton is kifizetődött - részben ennek volt köszönhető a két gólja.

Luis Suarezre emlékeztet; minden egyes labdáért megküzd, és képes a semmiből helyzetet teremteni. Ma ez kétszer sikerült neki, a góljai pedig a mérkőzés igazán fontos periódusaiban érkeztek.

A nyár másik nagy szerzeménye, Danny Welbeck is Sanchez teljesítményét méltatta, az angol csatár élvezi a chilei-vel való játékot.

Egy élmény vele egy csapatban játszani. Kitartó, a végsőkig megy előre és soha nem adja fel. Szeretek az ilyesfajta játékosokkal egy csapatban játszani.

Ugyanakkor ez igaz a csapat többi tagjára is. Egyre jobban sikerül megismernem a srácokat, ami könnyít a helyzetemen. Bízunk benne, hogy sikerül nyerőszériába kezdünk.

- zárta szavait Welbeck

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

9 éve
Fiúk (lányok)! Szerintem mostmár menni fog. Jön vissza egy-két ember, + lesz stabilitás a csapatban, továbbá Ramsey visszanyeri formáját. Naaaa! Sanchez sem tökéletes, de hajt mint állat!!!
De majd jön Callejon: http://sportgeza.hu/futball/2014/10/30/callejon_fel_meterrol_lott_fole
9 éve
Törölt felhasználó
Egy gond van:
Ha így folytatódik tovább, következő évben Sanchez eligazol majd egy másik csapatba. Ha Ő nem lenne, akkor tizenötödikek lennénk. Ő is elégedetlen a többi csapattárssal. A mérkőzések végén már csak rázza a fejét.. Ha valakinek nem megy a játék, nem is hajt már a pályán.. Mertesacker például 2 éve nem futott. Emberünk csak áll, ugrabugrál, vagy kocog.
Sanchezen kívül Ox, Chambers, Gibbs, és Rosicky akik MINDIG hajtanak.. Nem csak mikor formában vannak.
Kezdik érezni szerintem, hogy a Wenger éra végetér, és nem nagyon hallgatnak a főnökre. Ha hallgatnak is, akkor Wenger nem tud olyat mondani, amivel visszahozza az életkedvet. Majdnem egáloztunk egy lepusztított Sunderlanddel, akiknek nem volt önbizalmuk. Ezt az önbizalomhiányt csak 1 ember tudta kihasználni.
Hatalmas fogás volt Sanchez, kiváncsi leszek a továbbiakban..
9 éve
Törölt felhasználó
Suarez egy kibaszott világklasszis.. Ha Alexis játéka az uruguayi játékára emlékeztet, az nekünk csak jó lehet.. 😏
9 éve
Törölt felhasználó
Suarez egy utolsó büdös sz@r, még szóbahozni is kár volt...

Örülök, hogy tök jól érzik magukat, tudnak dumcsizni, meg mittudomén, de könyörgöm előbb a pályán alkossunk valamit, utána ráérnek majd egymás f@szát szopni: http://www.youtube.com/watch?v=CsAr0EHGoc8
9 éve
Sanchez egy nagyon jó értelemben vett állat! A hétvégén a 4-4-1-1-es hadrend is nagyon felüdt neki, élvezte a csatár mögötti szabadságot, bár a szélen is kiválóan szokott játszani. Nem tudom ez az új felállás mennyire lesz hosszútávú, mert azért sanszos, hogy Özil visszatérésével Alexisnek vissza kell mennie a szélre és visszaállunk 4-2-3-1-re vagy 4-1-4-1-re. Bár Wengertől az is kitelik, hogy marad a 4-4-1-1 és Özil szél, Alexis árnyékék. :lol:

Szólj hozzá