Vegyes hírekkel tudott szolgálni Arsene Wenger a pénteki, Sunderland elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatóján a csapat sérültjeinek állapotáról.

Ami mindenképpen jó hír, hogy senki nem sérült meg komolyabban a szerdai Bajnokok Ligája találkozón, bár valamennyi játékosra még vár néhány fittségi teszt a mai napon.

Néhány játékos vizsgálatok elé néz, de ezek egyáltalán nem komoly sérülések. 

Jack Wilshere eltiltott, ő nem lesz elérhető számunkra, de rajta kívül várhatóan mindenki bevethető lesz.

- kezdte Wenger

Theo Walcott nagy-nagy visszatérése a küszöbön, az angol támadó a holnapi napon valószínűleg még nem, de a jövő heti Burnley elleni hazai találkozón már biztosan kerettag lesz.

Még nem tudom, hogy holnap már kerettag lesz-e, a jövő héten viszont biztosan. 9 hónapig volt sérült, újra fel kell vennie a ritmust, s legfőképpen a párharcokat, az ütközéseket kell újra megszoknia.

- magyarázta 

Egy igen komoly sérülésről beszélünk, így nem szabad afelett elsiklani, hogy a mérkőzések alatt több rúgást is kaphat. 
Már nincs messze, fizikálisan például rendben van. De fontos, hogy mentálisan is teljesen készen álljon. 

A védelem egyik legfontosabb tagjának, Laurent Koscielny-nek az állapota továbbra sem javul gyors ütemben, a francia Achilles sérülésének gyógyulása hosszú időt vesz igénybe.

Nem tudok pontos időpontot adni a visszatérése kapcsán. Napról-napra követjük az állapotát, hogyan gyógyul a sérülése. Reményeim szerint a következő válogatott szünet után már bevethető lesz, előbb viszont valószínűtlen.

-  mondta védőjéről

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

9 éve
Szczesny, Chambers, Mertesacker, Monreal, Gibbs, Arteta, Flamini, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Alexis, Welbeck Arteta-Flamini álompáros és Monreal középen. Campbell és Podolski is igazán megérdemelne már egy lehetőséget. Wenger don't knows...
9 éve
Song hatalmasat játszik ma a City ellen. Pont egy ilyen típusú játékosra lenne most szükségünk. 😏
9 éve
Törölt felhasználó
Arsenaldenis: Ez igaz,de volt már,hogy közölt biztosat is,azért persze óvatosan kell kezelni,de minden pletykának a fele igaz,ha ennek is a fele igaz már régen rossz .
9 éve
Törölt felhasználó
Jimcer! a sport365 már többször lehozta, h Balotelli és Khedira is Arsenal játékos lesz, valamint Cavanit folyamatosan argentinnak írják. Ráadásul a cikk szerzője még csak forrást sem közölt, ezek után szerintem nincs miről beszélnünk :D
9 éve
Jimcer: ha ez igaz...nagyobb szarba léptünk mint az gondolhattuk.....köv. lépés ha ez az öreg fasz nem változtat hogy télen adják befelé az átigazolási papírt néhányan....és nyáron tuti lesz komoly távozó....pedig Wengert kéne már kibaszni de sűrgősen. Nem az orvosi stábot kell itt szidni meg mittom én...lehet 1 ember távozása beindítana mindent pozitív irányba. Nem tudom ki jöhetne a helyére DE az biztos hogy véleményt cask ugy lehet róla majd alkotni hogy kap 20 évet mint Wenger és legalább olyan körülményeket:D

Szólj hozzá