A hétvégi csalódást keltő döntetlen után Belgiumban javíthat a csapat, az Arsenal az Anderlecht együttesének vendége lesz.

Az első fordulóban elszenvedett verséget követően kulcsfontosságú a három pont megszerzése a belgák otthonában, amennyiben a csoport első helyét kívánja célba venni a csapat.

Továbbra is rengeteg sérülés sújtja Arsene Wenger csapatát, legújabban Laurent Koscielny dőlt ki ismeretlen időre, míg David David Ospina három hónapra eshet ki a sorból.

Calum Chambers viszont visszatérhet, a fiatal védő a védelem jobb oldalán kap ma lehetőséget, míg Szcesny eltiltása okán  Emi Martinez védi ma a londoniak kapuját.

Kezdőtizenegy: Martinez, Chambers, Mertesacker, Monreal, Gibbs; Flamini; Sanchez, Wilshere, Ramsey, Cazorla; Welbeck

Kispad: Huddart, Bellerin, Rosicky, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Campbell

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (88)

9 éve
Pinokkió: Welbeck miért lenne tuti? Ha Giroud felépül sajnos szerintem ő lesz Wenger első számú választása csatárposztra. Meg egyébként is hülyeségnek tartom, ezt a játszatni kell dolgot. Az játszon, aki formába van. Monreal, mint belső kp? Vicces!
9 éve
A Metro az egy kacsa. Kíváncsi lennék mikor lépné meg ezt a vezetőség, hogy Wengert leváltja.
9 éve
Törölt felhasználó
jah!
9 éve
Igen, sem Wilshere sem Ramsey (Özil, Cazorla) nem szűrő a csapatban Coquelint, Monrealt, Chamberlaint, Chambers (Diaby) lehetne a 4-2-3-1 -ben játszatni Artetával (vagy nélküle is), de akkor egy, kettő vagy az összes kedvenc kiesne a kosárból Wengernél. Mert ugye... Walcott, Sanchez, Welbeck az már tuti 3 a kezdőbe!
9 éve
Régebben nem hittem Ancelottiban, mára elismerem az öreget. Annak idején senki nem tudta, hogyan oldja meg a C7 és Bale együtt játszatását, mára ők érzik legjobban egymást. Vagy itt van James Rodríguez beillesztése. Na ezek Wengernek megoldhatatlan problémát jelentettek volna. Meg egyszerűen van taktikai érzéke. Nem mindig a 60-70-edik percben cserél csak úgy megszokásból. Vagy nevetve le tudja győzni Mourinhot, ez se utolsó dolog...

Szólj hozzá