Arséne Wenger a keddi hivatalos sajtótájékoztatóján elárulta, hogy David Ospinára legalább három hónapig nem számíthat a klub egy komolyabb sérülés miatt.

A kolumbiai kapus idén nyáron érkezett az Arsenalhoz a Nice-től egy reme világbajnoki szereplést követően, s éppen a Ágyúsok soron következő mérkőzésén, az Anderlecht ellen bizonyíthatott volna Wengernek Wojciech Szczesny eltiltása következtében.

Erre azonban nem lesz lehetősége Ospinának, mivel kiújult egy korábbi sérülése, amely miatt három hónapig nem lesz bevethető.

Pontosan ugyanaz a sérülése, mint korábban: a térdével bajlódik. Ez a sérülése még a Nice-ben jött elő, és úgy gondolom, hogy akkor siettették a visszatérését. - mondta Wenger.

 

Nem használta a lábait, amik így egyre gyengébbek lettek. Így utazott a világbajnokságra, s gyakorlatilag ott sérült meg. A vébét követően mi is sérülten igazoltuk le. Két hónapjába került, mire újból védeni tudott.

 

A legutóbbi meccsén, a Galatasaray ellen mindennemű bemelegítés vagy felkészülés nélkül kellett pályára küldenem, ott újult ki megint a sérülése. Ez azt jelenti, hogy két-három hónapig ismét nem lesz bevethető.

 

Nehéz helyzetben vagyunk, és nagyon oda kell erre figyelni, hogy a térdsérülése kiújult, mert ez hosszú távú sérülése lehet.

Szczesny hiányában így az Anderlecht ellen a csapat argentin hálóőre, Emiliano Martínez ugrik be, de talán sokan érdekesebb lehet, hogy az Arsenal tartalékkapusa a mindössze 17 éves Ryan Huddart lesz, aki még sosem szerepelt tétmeccsen a csapat színeiben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

9 éve
Most komolyan minek kellett ezt az embert idehozni? >:-( >:-( >:-( >:-( Wenger is beszél hülyeségeket, hogy a Nice a hibás a sérülés miatt, rá 2 mondatra meg mondja, hogy akkor sérült rá, amikor beállt Szczesny helyett. Kezd kurvára elegem lenni a csapaton eluralkodó amatőrizmusból... >:-(
9 éve
Törölt felhasználó
Idén max abban tudunk nyerni, hogy nekünk voltak a legtöbb és leghosszabb idejű sérüléseink :SSS

Ilyet nem szeretnék tőle ma este látni: http://www.footballfancast.com/premiership/arsenal/howler-arsenal-keeper-caught-making-huge-training-mistake
(húzd az egeret a gif-re és elindul)
9 éve
Kérem a következőt :-)
9 éve
Törölt felhasználó
Esküszöm kene Valdes:D
9 éve
Törölt felhasználó
Atya úristen!!!!!!!!!!!Én erre már nem tudok mit mondani,kínomban már csak nevetek :lol:

Szólj hozzá