Az Arsenal továbbra sem találja önmagát, ezúttal a Hull City akadályozta meg a londoniakat a három pont megszerzésében.

A hazaik ennek ellenére jól kezdték a találkozót, Alexis Sanchez révén még a vezetést is sikerült megszereznie Wenger csapatának.

A mérkőzésben nem igazán volt benne a tigrisek egyenlítő találata, Diamé réven még is sikerült egalizálni a vendégeknek, jóllehet a szenegáli gólját valószínűsíthetően szabálytalanság előzte meg.

A második játékrész már arról szólt, hogy Arsenal futhat az eredmény után, ugyanis a félidő első percében a vezető gólt is sikerült megszerezni Steve Bruce együttesének.

A legrosszabb forgatókönyv ugyan majdnem, végül Danny Welbeck-nek köszönhetően mégsem következett be, az angol csatár a hosszabbításban mentette az állást 2-2-re. 

A nyár utolsó pillanatiban szerződtetett támadó természetesen nagy csalódottsággal nyugtázta a végeredményt, noha góljának örül és fiatal csapattársát, a Premier League debütáns, Hector Bellerint is kiemelte.

Jól kezdtük a találkozót, így nyilvánvalóan keserű szájízzel törődünk bele a döntetlenbe. 

- kezdte

A második félidőben nagyon hamar megszerezték a vezető gólt, ez pedig merőben megnehezítette a dolgunkat, mivel utána ráültek az eredményre. 

Örülök a gólomnak, de csalódott is vagyok egyben, mert nem sikerült megszerezünk mind a három pontot ma délután.

Bellerin zseniálisan futballozott. A gyorsasága nagy fegyvertény volt számunkra, amint megindult nem igazán tudták őt megállítani a Hull játékosai.

- méltatta csapattársát

Védekezésen is kiválóan teljesített, több alkalommal szerezett labdát az ellenféltől. Remekül teljesített. 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (42)

10 éve
Törölt felhasználó
Ospináról egy büdös rohadt kurva hír nincs, egyszerűen eltűnt. Az ilyenek szoktak egy évig lábadozni.

UPDATE: 3 hónap :DDDDDDDDDDDDDDDDd
10 éve
Pinokkió: Felesleges Vermaelennel jönni, még 1 meccset se játszott a Barcában. Ergo vele is ott lennénk most, ahol a part szakad.
10 éve
Na jó, a 22 egyforma erős túlzás, 17 is elég ;-) a nagyobb baj, hogy ha egészséges mindenki se rotálunk. És ez nem ez az év. Persze Özilt pl a végtelenségig játszatni ebben az évben is hülyeség volt. Vagy a Merte Kosi párost se kellett volna, míg ki nem dől a fele. Meg lehetett volna tartani pl. Vermalent, Sagnat és Jenkinsont, és semmi gond nem lenne. De ugye Verma sem játszhatott tavaly, mert a másik két középső védőnkhöz ragaszkodott az öreg. Vagy itt van Poldi, nem játszik. Azért nem annyira béna, hogy időnként ne lehessen kezdő. De még ebben a fél béna (fizikailag) csapatban sem rotálja be Wenger. Nem tudom mit mondjak még! Elég!!!!
10 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek, hogy kell rotálni ez tiszta sor, DE! Az hogy 22 egyenlő erősségű játékos legyen a csapatban szerintem enhye túlzással írtad, de a mondandód szerintem arra irányult hogy legyen körül belül 17 egyforma képességű játékos egy csapatban. Na régen a fizetések és az átigazolási összegek nem voltak ilyen egetverően magasak és akkor kivitelzhető volt. Jelenleg, hogy ilyen csapat össze legyen szedve Anglában 3 csapat tudja megtenni meg a Real Madrid. A keretünk nem rossz és pár lyukat betömve hasonló képességű emberek vannak a keretben, de minimum a kezdőben. Ahogy én látom kell egy hasonló képességű játékosokból álló kezdő csapat aminek sokat kell együtt játszania és a pad, ahonnan olyan emberek szállnak be a meccsre akik hozzá tudnak adni valami pluszt pl. Ha a keret teljesen egészséges akkor ott vagyunk, hogy van
Őrült Polák:)
Debuchy-Mertesacker-Koscielny-Gibbs
Wilshere-Ramsey
Walcott Özil Sanchez
Giroud/Welbeck

ha így játszanánk. A padon ott egy Arteta, Ox, Giroud/Welbeck, Cazorla, Podolski, Flamini, Gnabry, Chambers, Monreal, Rosicky, Diaby, Ospina akikből válogathat Wenger. Ez szerintem egy erős keret pozícuókra lebontva is persze vérfrissétés kellene, de megvan ami kell egy kiegynsúlyozott kerethez. Tapasztalt játékos, fiatal tehetség, univerzális játékos és kiegészítő ember. Az, hogy ennyi sérült van szerencsétlen dolog, de ha adott lenne minden feltétel szerintem Wenger is elhagyná ezt a 4-1-4-1-es felállást. Én türelmes vagyok mert össze fog ez állni.
10 éve
Törölt felhasználó
Ospina is megsérült?

Missing out: Ospina has joined the queue for the Arsenal treatment room

That means rookie keeper Emiliano Martinez, 22, will be thrown in to face Anderlecht because first choice Wojciech Szczesny is suspended after being sent off against Galatasaray.

Arsenal also have an injury doubt over defender Isaac Hayden who would have been on the bench against Hull but injured an ankle in training last Friday.

That only limits further Arsenal’s defensive options and rookie right back Hector Bellerin could play in Belgium with Calum Chambers set to return from suspension at centre half.

Arsene Wenger will have Mikel Arteta and Aaron Ramsey fit to start against Anderlecht while Jack Wilshere will also be OK despite limping off against Hull.



Piszkosul egyetértek a cikkíróval:
http://metro.co.uk/2014/10/19/why-arsenal-will-never-win-the-league-again-under-arsene-wenger-4911062/
Mégha a metro nem is a legjobb...

Szólj hozzá