Jack Wilshere úgy véli, a sorozatos játéklehetőségek miatt egyre inkább kezd formába lendülni.

Az angol játékost az elmúlt hónapokban többször kritizálták a gyengébb teljesítményei miatt, ám Wilshere az Arsenal legutóbbi meccsein egyre inkább felvette az iramot, amit korábban a sorozatos sérüléseknek köszönhetően veszített el.

Nagyon jól érzem magam, de még tovább akarok fejlődni. Nagyon sok időt kellett kihagynom, de most azon vagyok, hogy minél többet játszhassak és edzhessek. Mindig is azt mondtam, hogy a legjobb teljesítményemet akkor fogják látni, ha teljesen fitt leszek.

 

A szezon elején is mondtam, hogy kell egy kis idő, mire visszatér a formám. Az első sérülésemet követően is kellett egy kis idő, körülbelül 5-10 meccs.

 

Néhány játékos más, néhányan visszatérnek és azonnal bekezdenek. De nekem szükségem van néhány meccsre.

Wilshere azt is elárulta, hogy személy szerint elégedett volt az Arsenal teljesítményével a Chelsea ellen, de bántotta, hogy üres kézzel kellett távozniuk.

Jól játszottunk, de ezen a szinten, a liga három legjobb csapata ellen ki kell használni minden lehetőséget, máskülönben megbüntetnek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

10 éve
Törölt felhasználó
Ez Giroud van a csapat hasznára tetszett! :-) :-)
10 éve
Törölt felhasználó
A 4-1-4-1 sincs éppen a csapat hasznára lássuk be.Még is azt erölteti Wenger.Sőt ha már Özilnél tartunk ö sincs a csapat hasznára a szélen.Pillanatnyilag szerintem csak Giroud van a csapat hasznára.
10 éve
77pedro: Igen, valószínű hogy október elején bemondanak egy sérülést hogy majd eladjuk a januári átigazolási időszakban. Teljesen logikus. És a csapatnak is a hasznára lehetne ez a döntés..
10 éve
Törölt felhasználó
Nem vagyok a "jóisten".De elég gyakran előfordul ilyen.A játékos vagy éppen a vezetőség megegyeznek egy átigazolásról,és bemondanak egy "sérülést".Ahogy én látom valami nem stimmel Özil és a csapat körül.Nem tud ott játszani ahol tudna 100% ot nyújtani.Lehet hogy Ő dönt úgy hogy menne inkább mint sem szenvedjen tovább......
10 éve
semmi pénzért nem szabad eladni, sem most, sem később. még pont az hiányozna, hogy megint lelépjenek a kulcsembereink. a nyáron már egyszer visszautasította Wenger a Bayern ajánlatát. gyenge forma, sérülés ide vagy oda, Özil fontos láncszem ebben a csapatban.

Szólj hozzá