Angol és francia lapértesülések szerint Olivier Giroud a közelmúltban új szerződést írt alá az Arsenallal, amely értelmében a francia csatár 2018-ig maradhat a csapatnál.

A 28 éves támadó jelenleg éppen a betegszabadságát tölti, miután az augusztusi Everton elleni bajnoki meccsen eltört a sípcsontja. A beszámolók alapján Giroud állapota szépen javul, már letehette a mankókat, a lába pedig védőgipszben van.

A hírek szerint Arséne Wenger annyira elégedett volt Giroud első két szezonbeli teljesítményével, hogy mindenképpen a csapatnál szerette volna tartani a franciát annak ellenére, hogy az idén nyáron két támadóval is erősödött az Arsenal Alexis Sanchez és Danny Welbeck révén.

Giroud az új szerződésével 2018-ig maradhat az Arsenalnál, fizetése 80 ezer heti font lesz - a csapat minden bizonnyal hamarosan bejelenti az új kontraktust.

Ugyanakkor nemcsak a franciával tervez hosszabbítani a csapat: Mikel Arteta egyéves szerződést kaphat, a klub vezetősége pedig Theo Walcottal is szeretne leülni tárgyalni a hosszabbításról.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

9 éve
Törölt felhasználó
A megcsalós balhéi után boldog voltam, mert a hírek arról szóltak, hogy megy vissza franciaországba, mostmeg nesze neked a zs kategóriás támadó hosszabbít..
9 éve
3 év elég lett volna, akkor 30 évesen el lehet dönteni, hogy eladjuk vagy örökre a nyakunkon marad. Amúgy 2 évig Zsirú jó kiegészítője lehet Welbecknek. Arteta meg... vész megoldásnak jó lehet még 1-2 évig, pl egy FA kupában tökéletes megoldás a fiatalok mellé.
9 éve
indokolatlanul sok a +4év.....ráadásul akkor amikor sérült? Ki a faszom vinné el télen?:D
9 éve
Törölt felhasználó
Bár Walcott írt volna már alá min. 2018-ig.
Zsiru meg jó lesz padra, nem akarom a pályán látni.
De sanszos, ha felépül, Wenger őt fogja nyomatni, makacs az öreg... -.- :S
9 éve
Ha Arteta hosszabít az remélem nem lesz egyenlő azzal, hogy marad kezdő és kapitány, mert akkor infarktust kapok... >:-( Giroud felőlem hosszabíthat, de inkább Welbeck legyen az első számú választás. A legutóbbi hónap nyugodtabb volt a megszokottnál, nem kellett nézni Giroud kétballábaskodását. :lol: Hozzáteszem, ha nem vagyok nagyon telhetetlen, 1-2 év múlva Oli-G-t lecserélhetnénk valami pofásabb támadóra, de végülis nem rossz, ha van egy Giroud-nk csak ne legyen alapember, meg hát találhatnánk nála éppen jobbat is... Walcott hosszabításának meg természetesen örülök. Kíváncsian várom, mennyi idő kell majd neki a formába lendüléshez. Remélem nem sok.

Szólj hozzá