A ligakupa kiesést követően az észak-londoni derbin javíthat az Arsenal, Arséne Wenger csapata ugyanis az ősrivális Tottenham együttesét fogadja az Emirates stadionban.

A kezdő: Szczesny, Gibbs, Koscielny, Mertesacker, Chambers, Arteta, Wilshere, Ramsey, Özil, Oxlade-Chamberlain, Welbeck.

Cserék: Ospina, Coquelin, Rosicky, Flamini, Podolski, Cazorla, Alexis.

Kezdés: 18:30, a mérkőzést a DigiSport1 élőben közvetíti.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (138)

10 éve
Törölt felhasználó
Pinokkió! +1 neked :) De még jobb verzió:itt R. Martinez ott Wenger :D
10 éve
A baj, hogy ha itt lenne Mourinho és ott Wenger, akkor én se tartanék a Chelsea-től.
10 éve
Törölt felhasználó
Így is hozzá lehet állni, legalább nem fogsz csalódni. Bár én szurkolóként egyetlen egy meccset sem érzek elveszetnek, főleg a meccs kezdete előtt.
10 éve
Törölt felhasználó
Ismeritek a túlzott optimizmusomat, de már én is arra a szintre jutottam, hogy nem félek a Chelsea meccstől, mert 100%-ig biztos vagyok benne, hogy kikapunk.
10 éve
Törölt felhasználó
Egyáltalán nem olyan rossz a helyzet, mint ahogyan egy-két ember látja. Még így is a 3 középpályás posztra van Rosicky, Cazorla, Özil, Coquelin, (Hayden), (Diaby), esetleg még Chambo is, és akkor végre Campbell több játéklehetőséget kaphat, széleken bőven van játékosunk, úgyhogy nem kéne oda kitolni Özilt, és akkor középen is meg leszünk valahogy.
Giroud amúgy nagyon hiányzik előlről, mert Welbeck nagyon erőtlen, és egyáltalán nem érzem azt, hogy bármelyik beívélésből ő gólt tudna szerezni, ráadásul ha néha-néha előre íveljük a labdát tuti lefejelik Dannyt, viszont nagy csapatok ellen kontráknál tőkéletes lehet majd ő.
Én egyáltalán nem félek a Chelsea elleni meccstől, szerintem verhetőek számunkra jelenlegi kerettel is, csak nem szabad Flamininek ilyen hibákat csinálnia, mert ha meccs elején ilyenből gólt kapunk, akkor onnan nehéz lesz egy Mourinho-s taktika ellen bármit is csinálnunk igazi erőcsatár nélkül. Úgyhogy vkp poszton vagy Diaby-nak kell játszani, vagy Coqnak, esetleg Haydennek és akkor nem hiszem hogy probléma lesz ezzel a poszttal, a többi helyen meg a sérülések ellenére sem sokat gyengültünk.

Szólj hozzá