Az Arsenal egy kiábrándító hétközi produkciót követően az Aston Villa vendége volt a Premier League 5. fordulójában, ahonnan különösebb nehézségek nélkül hozták el a három pontot a londoniak.

Arsene Wenger együttese négy perc alatt három gólt szerzett az első játékrészben, a másodikat épp az átigazolási piac utolsó óráiban érkező Danny Welbeck szerezte, aki ezúttal már nem gól nélküli új csapata mezében.

Az angol csatár elégedetten nyugtázta csapata teljesítményét, a volt Manchester United játékos ígéri, teljesítménye csak jobb és jobb lesz az elkövetkezendő hetekben.

Csapatként remekül teljesítettünk a mai napon. A különbség a több mozgásban, és abban rejlett, hogy több alkalommal is sikerült mögéjük kerülnünk.

- mondta

Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz az Aston Villa ellen, habár a Premier League-ben nincs könnyű mérkőzés. Az első gólunk után belülről is úgy érződött, hogy sikerült átvennünk az irányítást, innen pedig már csak rajtunk múlott a találkozó sorsa.

Örülök a gólomnak, természetesen fontos volt számomra is, hogy betaláljak ma. Ugyanakkor eddig nem volt lehetőségem annyi alkalommal együtt edzeni a srácokkal, amennyiszer szerettem volna, de sikerül egyre jobban megismernem minden játékost, így biztos vagyok abban, hogy a pályán való megértés egyre jobb és jobb lesz közöttünk.

- zárta szavait Welbeck

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

10 éve
Én nem haragszok Cesc-re,legalább ő nem felejtette el kik csináltak belőle top játékost.Teljesen korrekt nyilatkozat!
10 éve
JACKOXI: hígfos ember ez a Fabre......
10 éve
Törölt felhasználó
Lerágott csont már ez a Fabregas téma...
10 éve
Fabregas: "A klubváltás a játék része, és senki se feledje, hogy az Arsenal nem élt a visszavásárlási opciójával. (A szurkolók) mondhatnak bármit, utálhatnak is, semmi sem fogja megváltoztatni az érzéseimet a klub iránt. Az Arsenal mindig is közel fog állni a szívemhez. Minden meccsüket megnéztem, bőven a távozásom után is. Az Arsenal megvehetett volna, de mondták, hogy nem kellek már, ott van Özil. Ilyen az élet. Mit kéne ilyenkor tennem, vonuljak vissza? Nem, magam után kell néznem, döntést kellett hoznom. Úgy éreztem, a Chelsea a legjobb választás." Vélemények?
10 éve
Törölt felhasználó
maradjunk annyiban ez nem a Dortmund meccs volt ! Még mindig pipa vagyok azért a meccsért..

Szólj hozzá