A jelenleg nyolcadik helyen tanyázó Arsenal a második Aston Villa otthonába látogat, ahol közel sem számíthat könnyű mérkőzésre a Wenger-csapat.

Az ágyúsok már hetek óta csak szenvednek, míg a hazaik az elmúlt fordulóban az Anfield-ről hozták el a három pontot.

Arsene Wenger úgy véli, csapata hamarosan ismét legszebb fényében fog tündökölni, de nem egyszerű megtalálni az új rendszer vonzotta stabilitást.

A londoniaknál, Nacho Monreal, Theo Walcott, Olvier Giroud, és Mathieu Debuchy is sérült, ellenben Abou Diaby személyében van egy nagy visszatérője az együttesnek, aki ma padon foglal helyet.

Kezdőtizenegy: Szczesny, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Ramsey, Ozil, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Welbeck

Kispad: Ospina, Coquelin, Diaby, Sanchez, Rosicky, Wilshere, Podolski

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (51)

10 éve
Törölt felhasználó
Ramsey tényleg árnyéka önamgának 8 meccs 3gól 2gólpassz aha... + ott volt még a németek elleni "gólpassza" csak Welbeck kihagyta az ajtó ablak ziccert. Azért mert még nem találja a helyét az új rendszerben mégis csak hozott már most pár pontot a csapatnak, nem kell ismét megtalálni ilyen baromságokkal. Annyira irritáló ez a Arsenal szorkoló mentalitás hogy mindig meg kell találni egy játékost és elmondani hogy milyen gyenge stb.. Özil most Ramsey a következő hetekben ki lesz terítéken?
10 éve
Nem is tudom... Özil jó volt és Welbeck, plusz a védelem. A többiek ott voltak... Arteta is rosszabb volt, mint szokott (szerencsére most direktben nem vesztett labdát; Donz94, neki az a feladata, hogy összegyűjtse a lasztit és tempóban továbbgurítsa; na ezt nem tudja Flamó), Ramsey, Ox, Casorla = 0... Nem is értem hogyan nyertünk.
10 éve
Törölt felhasználó
Most Özilt nem lehet szidni...keresünk mást...háááá itt van Ramsey!!! De mi volt a baj Ramseyvel??? Ja nem lött gólt(Jó volt Ramsey csak egy kicsit jobban kellet volna figyelni a meccset)!!! Most már tényleg fejezzétek be mert ez kurvára felháborító!! Nektek nincs más örömötök az életben a mások lejárásán kivül(akinek nem inge...ugye ugye :D )?? Egyre jobbak és jobbak leszünk!! Meccsről meccsre kell haladni!! Nem lehetetlen a bajnoki cím!!! Nagyon szép jövő áll előttünk(nem emiatt a meccs miatt mondom) (nem akartam senkit megsérteni)
10 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Nem láttam a mai meccset, csak most a gólokat.
Milyen volt a mai játék ?
10 éve
Törölt felhasználó
Ramsey formája nagyon aggasztó. Sajnos ő sem találja még a helyét ebben a jelenlegi rendszerben. Idén neki sem volt még egy normális mérkőzése. Eddig nem lógott ki, mivel eddig a csapat is egy nagy nulla volt. Viszont ma a csapat egyik leggyengébbje volt. Teljesítményének fénypontja az a lecsúszott keresztlabda volt, aminek köszönhetően egy szögletet ajándékozott a Villának.

Szólj hozzá