A mai nappal megkezdődik a Bajnokok Ligája 2014-2015-ös idénye, ahol az Arsenal sorozatban már 17-szer szerepel. A londoniak a tavalyelőtti döntős, Borussia Dortmundhoz látogatnak.

Ez a párosítás már-már megszokott lehet a szurkolók körében, a 2011-2012-es szezont követően tavaly is egy kvartettben szerepelt Jurgen Klopp és Arsene Wenger együttese.

Mindkét oldalon termédeknyi a hiányzó, a hazaiknál Sahin, Bender, Gündögan, Hummels, Kirch és Reus sem játszhat ma, az ágyúsok oldalán Debuchy, Sanogo, Giroud, Walcott, Monreal sem lesz elérhető, Chambers játékát kérdéses.

A kezdőtizenegy: Szczesny, Bellerin, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Arteta, Wilshere, Ramsey, Alexis, Ozil, Welbeck

A kispad: Ospina, Chambers, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski, Campbell

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (70)

10 éve
Törölt felhasználó
Nincs akkora baj!! Én is szomorú vagyok,de nincs bajban a csapat!! A tegnapi napot elkell felejteni!! Nem a Dortmund volt a jó csapat,hanem mi voltunk nagyon rosszak!!Az elején vagyunk ne temessük a csapatott, mert felesleges!! Welbeckröl meg szálljatok le jó csatár helyzetbe tudja hozni magát,csak egyszer be kell találnia és utána jönni fognak a gólok!! Erős csapatunk van, de sokkal pontosabban kell játszanunk és a kapu előtt gyilkosnak kell lennünk!! Tegnap azért vesztettünk mert egyszerűen felháborítóan pontatlanul játszottunk!! Meg hát az első gól kész vicc volt!! A védekezésen van mit javítani!! Jó csapatunk van kupákra esélyes,minden rendben van!! Hétvégen nyernünk kell!!
10 éve
Törölt felhasználó
Azt azért ne tévesszük szem elől, hogy a Dortmund évek óta a világelit legfelső szűk rétegébe tartozik, míg mi évek óta csak felzárkózni próbálunk abba a bizonyos klubba. Számomra egyáltalán nem volt meglepő az eredmény, sokkal inkább a játék képe. Híresen nem tudunk mit kezdeni a pressing play-el szemben, na de hogy a Barca elleni összecsapások óta nem sikerült ezen a területen előrelépni, az hatalmas csalódás, és persze jórészt Wengernek köszönhető. Egyszerűen ha tönkreteszik a játékunkat, nem tudjuk lereagálni, és hatalmas verésekbe futunk bele.
Az meg,hogy a Dortmund tartalékos volt, meg szétkapkodták, nem bír túl nagy jelentőséggel. Egyrészt mert a Dortmundnak az erőssége a játékstílusában keresendő, nem pedig a pályán lévő játékosok kvalitásában. Nem véletlen, hogy egy Götze vagy épp Lewandowski elvesztése meg se kottyant nekik. Másrészt pedig a játékoskeretük pont, hogy erősödött tavalyhoz képest, egyedül Lewandowski távozott a komolyabb nevek közül, míg jó pár minőségi játékos érkezett. Félreértés ne essék, nem mentséget keresek, csupán nem értem, hogy miért lett ennyire lenézve a Dortmund, és miért számított triviális dolognak az, hogy idegenben megverjük őket.
10 éve
Mindenki tudta, hogy nem lesz egyszerű a továbbjutás. A 2. hely borítékolható, de ha otthon megverjük a Dortmund-ot akkor akár az 1. is meglehet. Ezt a meccset meg nagyon gyorsan el kell felejteni. 1 helyzetünk volt még 0-0-nál, de Welbeck did a welbeck. Sanchez-nek megint voltak szép megmozdulásai, de rajta kívül senki másnak. Koscielny is jól kezdett, aztán kaptunk róla egy gólt. Örülhetünk a 2-0-nak. Ha Szczesny nincs ilyen formában, egy ötössel mentünk volna haza.
Vissza kell állni nagyon gyorsan a 4-2-3-1-re, Özil-t pihentetni kell, a Cazorla-Rosicky-Chamerlain hármasnak pedig sokkal több lehetőséget kéne adni. A Villa ellen remélem látunk valami változást. Bár Wenger-t ismerve, lehet hogy egész szezonban 4-1-4-1-ben fogunk játszani, Özil-lel a szélen.
10 éve
Törölt felhasználó
És ez a különbség edző és edző között,hogy Klopp össe tudja szedni a csapatát,pedig a fél csapat nem játszott. Míg Wenger nem! Szerintem most már tényleg lejárt Wenger ideje!!
10 éve
Törölt felhasználó
Hát ezen nincs mit szépíteni, egy tartalékos, több sebből vérző Dortmund felmosta velünk a padlót, ez valami GYALÁZAT volt!
Ezek után, én az összes lehetséges helyen változtatnék, jöhetne Ospina, Chambers (már, ha egészséges lesz), Campbell, Rosicky, Casorla, Oxi, Poldi, Gnabry, de akár még Coquelin is, vagy bánom is én, de ezt a tesze-tosza, ötlettelen, beszari játékot nem vagyok hajlandó még egyszer végigszenvedni, az tuti.

Szólj hozzá