Jack Wilshere a Manchester City elleni meccset követően elárulta, jobban fekszik az Arsenalban betöltött támadó középpályási szerepkör, mint az angol válogatottban lévő védekezőbb felfogás.

Az angol játékos hosszú idő után először nyújtott igazán világklasszis teljesítményt - a tavalyi bajnokcsapat ellen ugyanis gólt szerzett és gólpasszt is kiosztott a sokáig bokasérüléssel bajlódó középpályás.

Természetesen többször akarok előre menni a támadásokkal. A válogatottban megesik, hogy kicsit kiesek a koncentrációból, ha előremegyek, igaz, ott egy kicsit másabb a felállás is. - mondta Wilshere.

 

Az Arsenalban látott felfogásban több gólt is szerezhetek. Van egy védekező középpályásunk, és két olyan középpályás, aki előremehet a támadásokkal - én vagyok az egyik. Remélhetőleg még több gól fogja követni a City elleni találatomat.

Arséne Wenger a City elleni mérkőzést követően nem győzte dicsérni az elmúlt hetekben több kritikát is kapó játékosát.

Ha az embernek olyan tehetsége van, mint Jacknek, a legfontosabb dolognak annak kell lennie, hogy minden héten a pályán legyen, s hogy bizonyítson. - mondta Wenger.

 

Úgy gondolom, hogy az elmúlt hónapokban még a labdába sem tudott jól belerúgni a bokasérülése miatt - szerencsére ez már a múlté. Keményen dolgozik a befejezéseken az edzéseken, de persze nem csak azokon, hiszen középpályásként ki kell szolgálnia a támadókat is.

 

Mindig is mondtam neki, hogy a legjobb módja annak, hogy válaszoljon a kritikusoknak az, ha a pályán jól teljesít. Szerencsére ez így is történt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

10 éve
4-2-3-1 akkor felejtős...
10 éve
A lendületes Wilshere a jó! A múltkor végre megint ez volt 🧀
10 éve
Törölt felhasználó
Amúgy a cím nagyon vicces, szép is lenne ha nem feküdne Wilshere-nek az Arsenal stílusa, hisz ő gyerekkora óta Arsenalos, szóval ebbe a stílusban nevelkedett. :P Amúgy a viccet félretéve, nagyon örülök, hogy Wilshere kezd javuló formát mutatni. :)
10 éve
Törölt felhasználó
Volt valami "kötény" is, nem? :-)

Szólj hozzá