A Bajnokok Ligája első játéknapját megelőző sajtótájékoztatón Arsene Wenger megerősítette, hogy Nacho Monreal sem állhat a rendelkezésére, sőt Calum Chmabers játéka sem biztos Dortmundban.

A múlt héten már elveszített egy nagyon fontos láncszemet védelméből az Arsenal, Mathieu Debuchy személyében, aki bokasérülése okán akár három hónapra is harcképtelenné válhat.

A francia szakvezető elmondása szerint Monreal hátsérülése nem súlyos, és várhatóan már a hétvégén bevehető állapotban lesz, míg Chambers pályára lépésére 50% esély mutatkozik, a fiatal angol mandulagyulladással bajlódik.

Wenger továbbá azt is elismerte, hogy Debuchy sérülése komoly, így a francia hosszabb időre kiesett, noha egyelőre biztos információ nincs arról, hogy mennyi időt kell kihagynia a válogatott hátvédnek.

Monreal mellett Yaya Sanago sem utazott el a csapattal, a fiatal csatár kiesebb térdsérülést szedett össze a napokban, de előreláthatólag nem hosszútávú problémáról van szó.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

10 éve
Törölt felhasználó
Hátul baj lesz ebből...
10 éve
Vehettünk volna 85 védőt, akkor mind a 85 lesérülne...
10 éve
Törölt felhasználó
Így szokott ez lenni: ha nem hozunk senkit, azon a poszton sérüléshullám van, ha meg hozunk, akkor padozik, mert mindenki egészséges.
10 éve
Törölt felhasználó
Ott van Bellerin jobbhatvednek, emirates kupan nanyon jol jatszott, szoval legalabb elesben is kaphat lehetoseget, es o tenleg szelso hatved, nem kenyszerbol jatszana ott mint Chambers. amugy meg 2 honap nem veszes ha hozzaveszuk hogy 2* is lesz valogatott mecs az kb 2*2 het szoval gyakorlatilag csak 1 honapig kell nelkulozni debuchyt.
10 éve
Amúgy ha már balhátvéd kell,én megnézném Coquelint baloldalt! :lol: Emlékszem régen játszott a 11/12-es szezonban és baromi jól tolta.Szerintem ő a legkézenfekvőbb Gibbs és Monreal hiányában.

Szólj hozzá