Angol lapértesülések szerint Mathieu Debuchy-re akár kéthónapos pihenő is várhat a Manchester City elleni bajnoki meccsen történt sérülése miatt.

Az Arsenal egyik nyári érkezőjének a 80. percben fordult alá a bokája egy szerencsétlen esést követően. Debuchy-t az incidenst követően hosszasan ápolták, végül pedig hordágyon kellett elhagynia a pályát.

A mérkőzést követően Debuchy a hivatalos Facebook-ján azt az üzenetet tette közzé, hogy hétfőn lesz eredmény a kivizsgálásról, de törés nem történt, s reményei szerint a lehető leghamarabb már újból a pályán lesz.

A Daily Mirror viszont úgy tudja, hogy Debuchy-nek akár két hónapot is a partvonalon túl kell eltöltenie, mivel súlyosabban sérültek a szalagok a bokájában. 

Debuchy-re a soron következő, Dortmund elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen amúgy sem számíthatott volna Arséne Wenger egy eltiltás miatt - a francia helyét így minden bizonnyal Calum Chambers veszi át a kezdőben, végső soron pedig a fiatal spanyol, Hector Bellerín is játékra jelentkezhet.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

10 éve
3! de mostantól :coolgrin: + amit hazudnak megint! :coolgrin:
10 éve
Törölt felhasználó
Lesérült az edzésen. Chambers se vett részt, de ő benne van az utazó keretben, és elvileg kezdeni is fog. Ha nem, akkor Bellerin, Merte, Koscielny, Gibbs, a padon meg Coquelin, Hayden.
10 éve
Mi van Monreallal? 🐛
10 éve
Törölt felhasználó
Közben Monreal kilőve a holnapi meccsről... Hogy a pics*ba lehetünk ilyen szerencsétlenek és amatőrök is egyben?
10 éve
Törölt felhasználó
Fogunk még olyan védelmet látni, hogy nem merünk odanézni ha az ellenfél támad. Mennyivel nyugodtabbak lehetnénk ha még 1 védő érkezett volna, de valamiért Wenger nagyon szeret játszani a tűzzel.

Szólj hozzá