Arséne Wenger közölte a Manchester City elleni rangadóra készülő kerettel kapcsolatos legfrissebb híreket.

A legfőbb és legfontosabb hír, hogy három, korábban sérült játékos csatlakozhat a csapathoz: Mikel Arteta, Kieran Gibbs és Mesut Özil.

Arteta a Besiktas elleni Bajnokok Ligája-rájátszás kör első meccsén sérült meg, azóta nem léphetett pályára. Gibbs ínszalagja a Crystal Palace elleni bajnokin húzódott meg, mostanra az ő sérülése is rendbe jött. Özilnek pedig a legutóbbi meccsen, a Leicester ellen akadtak gondok, ami miatt ki kellett hagynia a német válogatott két mérkőzését is, ám a német már ott lehet a pályán a Manchester City ellen.

Arteta és Gibbs már újból ott vannak a teljes körű edzéseken, és visszatértek a keretbe is. Özil egy rúgást kapott a lábára, ezért nem volt bevethető a válogatott meccsein, ám ő is rendben van. - mondta Wenger.

Az egyedüli kérdőjeles játékos Aaron Ramsey - a walesi játékos bokája az egyik válogatott meccsén fordult ki. Wenger mindezek ellenére nem aggódik a középpályás játéka miatt.

Az első hírek nem túl rosszak, szerencsére nem volt komoly a bokaficam. Van egy kis esélye a szombati meccsre, de bővebbet csak a mai vizsgálatok után tudunk majd.

A francia menedzser végül azt is közölte, hogy Theo Walcottnak még két-három hétre van szüksége ahhoz, hogy újból elkezdhesse a teljes körű edzéseket.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

10 éve
Az edzésképeken már Gnabry is ott volt. :-)
10 éve
Az edzésképeken már Gnabry is ott volt. :-)
10 éve
Törölt felhasználó
Nagyjából igen és ugyanaz a szalagjuk is szakadt el, de felépülési idő elég változó az ilyen sérüléseknél. Már csak azért sem érné meg siettetni mert a korábbi évekkel ellentétben most van elég opciónk a szélen is.
10 éve
Flaconak vagy hogy hívják most ugyanez volt a sérülése de augusztusban már akasztott nekünk egy gólt....pedig kb. ugyanakkor sérültek le nem?
10 éve
Törölt felhasználó
Egy súlyos sérülésnél egyáltalán nem meglepő, hogy ha néhány héttel később térhet csak vissza. Fejben is késznek kell lenni a játékra, az ütközésekre meg a keményebb belépőkre, mert nem egy kiment bokáról van szó. Inkább térjen vissza később, de 100%-osan. ;-)

Szólj hozzá