Wojciech Szczesny az egyik lengyel lapnak elárulta, teljesen más munkakapcsolat van közte és az új Arsenal-kapus, David Ospina között, mint amilyen korábban honfitársával, Lukasz Fabianskival volt.

Az idősebbik lengyel kapus szabadúszóként a Swansea-hoz távozott a nyár folyamán, így Arséne Wengernek hálóőrt kellett igazolnia az átigazolási időszakban. A francia menedzser választása Ospinára esett, aki mind a kolumbiai válogatottban, mind az előző klubcsapatában, a Nice-ben remekül tette a dolgát.

Ospina arsenalos rajtja azonban nem volt valami gyors: a 25 éves játékost eddig egy bokasérülés hátráltatta, a teljes körű edzésmunkálatokba így csak néhány hete tudott becsatlakozni. Első bevetésére minden bizonnyal a Southampton elleni ligakupa-meccsig várni kell, ezt azonban az Arsenal első számú kapusát nem különösebben izgatja.

Magabiztos vagyok az első számú kapusi rangban, de nem engedhetek meg magamnak gyengébb meccsek. Ismerem Ospina ambícióit, semmiképpen sem fog örülni a kispadon az én teljesítményemnek. - mondta Szczesny.

 

David egy remek srác. Sportszakmailag nézve ő volt a legmegfelőbb döntés a klubvezetés részéről. Részemről viszont nem gondolok rá olyan barátként, ahogyan Lukaszra gondoltam. Róla úgy gondoltam, hogy megérdemli a játéklehetőséget, de ne az én káromra.

 

David-re viszont másképpen tekintek, nem tudom sajnálni, ha nem játszik.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (38)

10 éve
Törölt felhasználó
Lehet hogy nem ide vág de ha minden igaz Reus nem lesz ott az első meccsünkön.Ami nem rosz hír. :P
10 éve
Törölt felhasználó
Finoman szólva, nem voltam egy nagy véleménnyel a srácról korábban. Igaz, a korával nem voltam tisztában, de egy kifejezetten ügyetlen futógépet láttam csak benne. (Ezek szerint, 20 év körül volt még csak ekkor.) Hátha jót tesz neki a klubváltás! Ez a mostani teljesítmény nem volt rossz ;-)
Annyit azért tudok róla, hogy a hozzáállásával és a sebességével nincs baj. Fiatalnak, fiatal. Összességében egy 'zsákbamacskának' gondolom, és abban is biztos vagyok, hogy sokszor fogjuk még a fejünket fogni a bénázásai láttán..., de ha kicsit ügyesedne, a gyorsaságát jól ki tudnánk használni! Meglátjuk... :roll:
10 éve
Törölt felhasználó
Hát hogy a többi csatárunknál tehetségesebb az biztos.
10 éve
Törölt felhasználó
ronin hidd el nálam jobban nem lepődtél meg a srácon :D Azt gondoltam,hogy nagyon mellélőttünk welbeckel,de sok mus haverom mondja,hogy nem rossz a srác csak nem kapott lehetőséget el kell telnie pár meccsnek mindenesetre kíváncsi vagyok mit hoz ki magából :D Bár ilyet tolt,hogy ő akar lenni az új Henry :D
10 éve
Törölt felhasználó
Jimcer! Nézzenek oda! :coolsmirk:

Szólj hozzá