A Bajnokok Ligája rájátszást kört követően folytatódik az Arsenal bajnoki programja, méghozzá az újonc Leicester otthonában.

Az Arsenal kezdőcsapata: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Cazorla, Ozil, Alexis, Sanogo.

Cserék: Martinez, Chambers, Rosicky, Campbell, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Podolski

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (161)

10 éve
Igaza van TheOX-nak :coolsmile:
10 éve
Törölt felhasználó
Athlonnak igaza van. Nincs szélső a csapatban, egyedül Sánchez. Többi mind középső középpályás. Mind szervező ember. Özil még Cazorlánál is gyengébb a szélen. Nem is értem hogy miért Ő van ott és nem Cazorla... Ebben a felállásban Ramsey se nagyon szárnyal.... Meg úgy igazán senki. Mind egyhelyre tömörül és várják,hogy valakit megjátszhassank de nem tudnak senkit mert nincs senki olyan a pályán. Szélsők kellenek, de nem Podolski... tavaly is gyenge volt már, nulla volt a szélen is. Egyedül az volt a szerencséje hogy belőtte azt a pár helyzetét, amúgy volt hogy egész meccseken mint ha a pályns se lett volna. Tegnap is csatárként... még a labdával se találkozott... Igazi szélsők kellenek. Oxi,Walcott,Campbell,Gnabry akik szét húzzák a pályát, bemozognak a védők mögé akiket meglehet játszani és kevesebb szervező ember!!
Elhiszem,hogy Wenger mindet játszatni akarja csak épp szart nem ér vele... és igazán észre vehetné már ezt... DE azért egy jobb csatárt is elnézegetnék elől :D
Ezzel a felállással egész szezonban szenvedni fogunk, ha ennyi szervező embert akar nyomatni egyszerre... A nagy csapatok meg szét gyaláznak majd szószerint, és akkor se lesz változás már csak azért se, mert kibaszott makacs ember az Öreg.
10 éve
Athlon: Én azt nem értem ,hogy ha ott ül a padon ez a néhány ember és az öreg utólag le is nyilatkozza, hogy számított rá, hogy nem megy majd a meccs a szerdai miatt, akkor miért nem kezd ezekkel, egy ilyen csapat ellen?! Százszor motiváltabbak lettek volna, az tuti ..... Pont ilyen csapatok ellen lehetne pihentetni a keret egy részét szerintem..
10 éve
Én azt gondolom, hogy a 4-1-4-1-ben túl sok középpályás tolong egy területen, akik kioltják egymást. Nem érvényesül a gyors játék, Arteta (vagy akárki, aki jobb nála, ha veszünk oda valakit) nem tud bepasszolni laposan, gyorsan, hogy Ramsey vagy Wilshere felgyorsuljon; ezzel együtt ilyenkor lehetetlenség a következő passzból kinyomni oldalra vagy épp fordítani, mert a sok kreatív, de lassú középpályás miatt kis területen lehetetlen játszani (főleg angliában a nagy hústornyok közt). És mivel Giroud is hiányzik, aki ebből a keretből egyedül képes erőből megtartani a labdát, és meglepetés szerűen jobbra vagy balra passzolni, esetleg maga indulni, így az egy ék se működik. Ez a fajta játékot tipikusan Arteta-Giroud-ra (vagy olyan típusú játékosokra, pl Xabi Alonso-Cavani, Pirlo-Ibra (Balotelli)...) van építve. Na tegnap ezért nem ment semmi. Persze ez is működhet, csak akkor sokkal gyorsabban kell járatni a labdát, több pontosabb fordítás kell a tologatások helyett, mert a tegnapi játék a Giroud féle, Sanogoval, Sanchezzel, Podolskival nem fog menni... (ja, persze kis szerencsével mehet, mert épp valamelyik állat lukat rúg - a játékosaink bokája helyett- az ellenfélnél, ettől elkezdenek kitámadni... de erre játszani egy Arsenalnak elég ciki) Ja és baromság (a hajamat tépem), hogy félidőben nem lehet cserélni! Amúgy Ox helyett Campbell is játszatni kellene, legalább felváltva!
10 éve
Törölt felhasználó
Persze, ha Podolski és Campbell játszana hétről hétre középen, előbb utóbb mindenki azt skandálná, hogy "Sanogot miért nem lehet kipróbálni?". :D

Szólj hozzá